Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2010 » Orkanger 2 - Nidelv

Orkanger 2 - Nidelv

23.11.2010 22:31

Orklahallen 23.11.2010 kl 19.45

Laget: Åse, Synne, Ida, Merethe, Kristin, Laila, Kirsti, Berit, Kjersti, Reni, Inga, Trine og Stine

Så var det hjemmekamp igjen og Geir tilbake på benken etter sykefravær. Første omgang startet veldig bra, vi ledet 8 – 1 etter ca 10 minutter, og etter 15 minutter hadde Nidelv bare scoret 2 mål, og begge disse målene på straffe, samt at vi fikk to uforståelige utvisninger. Jentene spilte kjempebra i forsvar og hadde mange fine angrep og mål.  Siste del av første omgang greide vi ikke å holde oppe trykket, da ble det mange bytter, så alle var innpå banen i løpet av omgangen, vi hadde totalt 3 2-minuttere i første omgang. Omgangen endte med resultatet 17-8.

Andre omgang startet likedan som første omgang startet, vi startet da også med de samme spillerne. Vi var like sikker i forsvar, men sleit litt med å få uttelling på sjansene våre de første minuttene av andre omgang, men det løsnet og målene kom også denne omgangen.  Det ble bare scoret 11 mål av oss i andre omgang mens Nidelv laget 10, så målmessig var den mer jevnspilt, vanskelig å holde oppe intensiteten når vi leder med 10 mål nesten hele omgangen.  Sluttresultatet ble 28-18. Dette var en kjempekamp, jentene storspilte i forsvar hele kampen og det var tydelig at de koste seg, store smil var å se overalt. Gratulere med en kjempefin kamp jenter, dette er skikkelig kjekt å se på!!!

Toppscorer i dag ble Ida med 7 mål.

Neste kamp er lørdag 4.12.2010 kl 16.30 i Rindalshuset mot Rindals-Troll.

Bjørn og Geir.