Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2010 » Orkanger 2 - Ranheim 3

Orkanger 2 - Ranheim 3

15.10.2010 13:05

Orklahallen, søndag 26.9.2010 kl 16.00

Laget: Gunn Anita, Grethe, Synne, Kristin, Maya, Reni, Grete, Berit, Merete, Christina, Kjersti.

Dette var andre seriekamp for jentene, også denne på hjemmebane.

Åpnet kampen med de yngste jentene på banen, og det gikk veldig bra. Forsvaret fungerte bra. Vi hadde fine angrep og ledet kampen med mange mål, litt redusert ledelse mot pause, men likevel sikker ledelse 13-8.

Andre omgang startet litt roligere, og Ranheim slapp litt mere til. Jentene greide ikke å holde intensiteten oppe og det sviktet i forsvar mange ganger. Andre omgangen endte 9-7 som ga sluttresultatet 22-15.

En kjempeinnsats av laget i dag! Kjekt å se at jentene trives og har det artig når de spiller håndball, det er tross alt det som er det viktigste. - Men artig å vinne kamper også!!  Så vi gleder oss til fortsettelsen!

Toppscorer i dag ble Merethe med 8 mål.

Neste kamp er søndag 24. oktober på Dragvoll Idrettssenter kl 18.00 mot NTNUI 3.

Bjørn og Geir