Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2011 » Orkanger 2 – Rindals-Troll

Orkanger 2 – Rindals-Troll

10.03.2011 09:24

Orklahallen 7.3.2011

Laget: Synne, Merethe, Reni, Cristina, Stine, Mali, Kristin, Lise, Trine, Kirsti , Berit, Inga og Maja.

Kampen startet veldig bra og det ble bare bedre og bedre. Forsvaret fungerte perfekt og de få ballene som slapp gjennom forsvaret reddet målvakten. Etter 6 minutter var stillingen 7–1. Jentene hadde det også denne gangen kjekt og det var bare smil å se, da er det ekstra kjekt å sitte på benken. Til pause var stillingen 21–5, noe som tyder på at både forsvar og målvakt fungerer bra samtidig som det fungerer i angrep, 21 mål til tross for flere brente straffer!

Andre omgang startet som første med bra spill av jentene våre både i forsvar og framover. Rindals-Troll fikk i løpet av omgangen to spillere utvist, (rødt kort direkte ene, andre 3 ganger 2 minutt) noe som ikke gjorde det noe lettere for dem, så jentene våre fortsatte å lage mål. Alle jentene kom denne gangen på scoringslista, unntatt de to målvaktene. Målvaktene spilte for øvrig også en veldig god kamp. Lise var med for første gang, hadde da ikke spilt håndball på 8 år. Kjempebra av alle jentene, og det er godt å se at de har det artig på banen, godt å se dem smile. Topp kamp og kjempefin stemning på banen, benken og i garderoben. Kjempebra!! Sluttresultat 45-13.

Som sagt kjempeartig å sitte på benken og være en del av dette laget, takk jenter, dette var en fin bursdagspresang!

Toppscorer i dag ble Stine med 9 mål.

Neste kamp er Mandag 21.3.2011 kl 19.45 i Orklahallen mot Surnadal.

Bjørn og Geir