Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2011 » Surnadal/Rindals-Troll – Orkanger 2

Surnadal/Rindals-Troll – Orkanger 2

31.10.2011 09:30

Surnadal Idrettshall søndag 30.10.2011

Laget: Reni, Kristin, Torill-Anne, Tina, Hanne, Kathrine, Inga, Maja,  Tonje, Stine og Cream.

Vi dro til Surnadal med 3 strekspillere, 4 kanter, 2 keepere og bare 2 backer. Så her startet vi kampen med to strekspillere og det fungerte veldig godt. Det var strekene som skåret de første målene og vi holdt godt følge med Surnadal/Rindals-Tr., selv om de ledet innimellom. Vi sløste litt med sjansene også her og hadde en del feilpasninger, men ikke verre enn at vi ledet til pause med ett mål. Det var bl.a. fordi Surnadal/Rindalt-Tr. gjorde flere feil enn det vi gjorde. Resultat ved pause var 13-14, en kjempebra omgang av de unge jentene.

Andre omgang startet litt for forsiktig, vi holdt ikke samme intensitet og slapp Surnadal/Rindalt-Tr. inn i kampen slik at de etter noen minutter ledet med to mål. Men så løsnet det litt igjen og vi holdt følge lenge med flere hurtige kontringer. Vi slet med å utnytte alle 100%-sjansene i midten av omgangen, noe som førte til at vi lå under med 4 mål en tid. Men jentene startet en skikkelig sluttspurt og tok igjen de målene og var nær ved å kunne sette inn seiersmålet i sluttminuttet, men det endte uavgjort. Det var vel ett greit resultat, godt med i alle fall det ene poenget, for jentene jobbet veldig godt. Det var bare enkelte tilbakeløpinger til forsvar som ikke var topp.  Også denne kampen fungerte målvaktene veldig bra, kjekt med to målvakter som dette.  Kampen endte 24 -24.

Til tross for at resultatet ble poengdelig, er dette som en seier for det unge uerfarne laget som tidligere er nesten blitt overkjørt i denne hallen. Dette var kjempeartig og spennende å se på, vi gleder oss til fortsettelsen!

Toppscorer i dag ble Hanne (16-års spiller) med 8 mål.

Neste kamp er torsdag 10.11.2011 i Lensvik Flerbrukshus mot Lensvik, kl 19.30

Bjørn og Geir