Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2012 » Malvik – Orkanger 2

Malvik – Orkanger 2

10.01.2012 08:46

Malvikhallen, søndag 8.1.2012

Laget: Reni, Tina, Tora, Hanne V., Torunn, Kathrine, Inga, Trine, Tonje, Torill-Anne og Cream.

Årets første kamp og slutt på jule- og nyttårsferien. Det var 3. og 4. div. kamp på samme dag til samme tid, så det ble det mange 16-åringer på K4 laget. Både K3 og 16-åringene spilte i tillegg kamp på lørdag. Ei skikkelig kamphelg med andre ord.

Kampen startet omtrent som ventet med at Malvik satte et stort tempo som vi sleit med å holde følge med både i forsvar og ikke minst når de brøyt et av våre angrep og satte fort i gang. De var alt for rask for oss, vi ble liggende etter nesten hele tiden, og de skåret bare flere og flere av målene på rush eller rask ankomst. Vi ble litt for lett både i forsvar og i angrep, de skåret som nevnt enten på rush, rask ankomst eller ved innspill til strek.

Til pause var stillingen 20-9. Da hadde vi skåret på 2 og bommet på 2 straffer og hadde en målvakt som stod godt og reddet både straffer og andre 100 %-sjanser, men det var dessverre veldig mange av dem.

Andre omgang ble ikke så ulik første. Det ble mye springing for jentene som måtte raskt tilbake til forsvar. Det var stort behov for bytting, men vi var bare 11 spillere så det ble mye spilletid på alle jentene, også 16-åringene som til tross for resultatet gjorde en god jobb. Vi var rett og slett for unge og uerfarne mot et slikt lag med jenter som har mye mere erfaring og styrke. Jentene stod på hele kampen, og til tross for et elendig resultat gjorde de en akseptabel jobb, det var forhåpentligvis en fin treningsøkt for alle.

Sluttresultatet ble 46–17 og det er jo overkjøring, men…

Toppskårer i dag ble 3 spillere, alle med 4 mål: Hanne, Tora og Reni.

Dette var årets første kamp, og det ble ikke den revansjen vi skulle hatt etter et unødvendig 2-målstap mot dem i Orklahallen (den kampen burde vi ha vunnet). 16-åringene gjorde en fin kamp, men trenger noen flere «eldre» jenter i K4 også.

Anne Kristin og Bjørn