Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2012 » Melhus/Gimse 2 - Orkanger 2

Melhus/Gimse 2 - Orkanger 2

27.03.2012 10:36

Horghallen Søndag 25.03.2012

Laget: Reni, Synne, Kristin, Kathrine, Inga, Mari, Stine, Christina, Tora.

Kamp i Horghallen seint søndag kveld. Sesongavslutning mot Melhus med bare 9 jenter med oss, de samme som spilte lørdag mot Skaun og et par av dem hadde også spilt kamp tidligere på søndag. I tillegg var det samme dommer som dømte oss i Skaunhallen, i alle fall den ene… Kampen her startet litt mere famlende enn mot Skaun, men vi fikk da satt forsvaret etter hvert og gått ut på skytterne deres og det stoppet en del av angrepene deres. Det gikk heilt greit, vi begynte å skåre mål også når vi sluttet å skyte rett på keeper, men det var for øvrig bedre enn starten i går. Vi ledet stort sett hele tiden etter en famlete start og til pause var det en ledelse på 13-17.

Andre omgang startet som en fortsettelse av hvordan det meste av 1. omgang hadde vært. Det fungerte bra, jentene skåret mål og fulgte med i forsvar. De stod på og brukte de kreftene de hadde, her skulle det ikke spares på noe krutt og vi hørte jo andre lagets trener som ropte at de måtte slåss mere… og det gjorde jentene våre. Stod på så lenge det var krefter og så ut og hvile litt, og timeoutene var brukt til å få litt hvile de også. Heldigvis unngikk vi skader på alle jentene til tross for at ikke almenntilstanden var på topp hos alle (litt småsyk), men de stod på og hadde det kjempeartig. Det hadde vi som satt på benken og de på tribunen også. Kjempebra spill av jentene. Sluttresultatet ble 26-32, egentlig en klar seier!

Dette var en spennende kamp og kjempeartig å se på og å få være en del av. Tror nok at de som tok turen til Horghallen denne søndagen ikke angret på det, for dette var rett ut trivelig å se på, med mye fin håndball. Nesten synd sesongen er over! Ja, en kan ikke si annet enn at dette var en kjempefin håndballhelg med to klare seiere. Ikke minst denne varmet godt da vi faktisk tapte med 9 mål mot Melhus hjemme i Orklahallen. Kjempefint jenter, artig å se at dere har dt artig og spiller så godt.

Toppskårer i dag ble Christina med 7 mål.

Takk for en fin sesong!

Bjørn og Geir