Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2012 » Orkanger 2 – Byåsen 4

04.10.2012 09:51

K4. div. avd. 03
Orklahallen, tirsdag 2.10.2012

Laget: Reni, Hanne B, Inga, Tone, Jorun, Berit K, Nina, Maja, Kirsti, Berit H K, Line.

Kampen startet med mye usikkert spill, men vi kom ikke så dårlig i gang. Forsvaret fungerte brukbart og vi skåret noen mål, det var jevnt de første minuttene. Men så begynte det å stokke seg. Feilpasningene ble bare flere og flere og Byåsen tok fullstendig over, spesielt deres høyre back laget veldig mange mål. En periode skåret hun i alle angrepene til Byåsen. Det som startet som en ”jevn” kamp ble etter hvert en kamp som Byåsen tok fullstendig over. Vi avsluttet etter hvert få angrep, de endte som regel i feilpasning, og/eller at vi mistet ballen på en annen måte. Resultatet etter 1. omgang var 6–14 (ikke særlig bra det nei).

Andre omgang startet omtrent som første sluttet, med feilpasninger, og vi fikk ikke til mange avslutninger. Da blir det jo heller ikke mange mål når også Byåsens målvakt reddet en del av skuddene. Vi ble rett og slett for ”små” i forhold til dette laget, over- og rundspilt. Det ble også en del utvisninger i denne omgangen. Det gjorde jo ikke dette noe bedre. Forsvaret fungerte bra til tider, men når vi har 4 utvisninger, altså 8 minutt med en spiller mindre blir det ikke noe bedre av den grunn. Det hører jo med at det også denne gangen var andre/nye spillere med. Vi er ikke så godt samspilt som vi burde vært, men det blir vel det også. Kampen endte med resultatet 12–36.

Ellers var det gledelig å se at Kristin ikke var så hardt skadet som vi fryktet, hun satt på benken og starter snart opp treningen igjen. Det er fortsatt tidlig i sesongen så vi får bare håpe at det går framover med samspillet så vi får bedre resultater etter hvert. Det har vi da tross alt stor tro på.

Toppscorer i dag ble Kirsti og Line med 3 mål hver.

Neste kamp er tirsdag 2.10.2012 kl 19.40 i Orklahallen mot Byåsen 4.

Bjørn og Berit