Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2012 » Orkanger 2 - NTNUI Håndball 2

Orkanger 2 - NTNUI Håndball 2

25.01.2012 10:22

Orklahallen, mandag 23.1.2012

Laget: Reni, Synne, Hanne V., Torunn, Kathrine, Inga, Tina, Stine, Torill-Anne, Hanne B. og Cream.

Ja, da var det kamp igjen, denne gangen kunne vi se med en gang at dette ville bli en «tung» kamp. Vi fikk det ikke til å fungere bak, og NTNUI hadde bestemt seg for mange or raske avslutninger. Disse taklet vi ikke helt og de fikk mål på omtrent hvert angrep den første delen av 1. omgang, og keeperredningene uteble. Vi skåret 13 mål i omgangen og det var bra, men vi slapp inn 25, og det var ikke bra. Det virket som om vi ikke trodde det hjalp å prøve å stoppe dem…. Midtbacken deres laget omtrent like mange mål som vi gjorde og det var stort sett avlutninger fra rundt 9 meter. Stillingen ble 13-25 til pause.

Andre omgang startet litt bedre og det så ut som om vi fikk bedre tak på dette. NTNUI fikk et par utvisninger, og da tok vi faktisk litt innpå. Men det varte ikke lenge før det gikk gal vei igjen, og det ble helt slutt på å skåre mål. Det ble bare 9 mål i andre omgang og vi slapp inn 17. Totalt skåret vi 22 mål og det er to mål mere enn vi skåret mot samme lag sist, da var det en jevn kamp hvor vi like gjerne kunne ha vunnet. Men denne gangen slapp vi inn over 40 mål og da ble det ikke så bra likevel. Det var i forsvar vi ikke fikk det til å fungere, eller hvor vi var for tafatte. Vi lot dem avslutte med langskudd gang på gang og innspill til strek. En kamp vi bør glemme fortest mulig. Ei trening! Sluttresultatet ble Tap 22–42.

Toppscorer i dag ble Hanne med 7 mål.

Neste kamp er mandag 30.1.2012. i Orklahallen mot Surnadal kl. 19.30.

Bjørn og Kari