OIF-ere til turnsamling i Arendal

27.11.2015 12:28

Adrian Gangås (17) og Martin Forvemo (18) fra OIF Turn skal delta på Team Norge samling i Arendal den 29. november.

Norge har ikke et offisielt landslag i turn. I turn er det kun EM som arrangeres for landslag, alle øvrige konkurranser arrangeres for klubblag.

Team Norge er det uoffisielle landslaget, som har prinsipielt samme modell som et offisielt landslag.

Team Norge har sendt konkurransedyktige lag til EM, både i 2012 og 2014.

Adrian og Martin reiser nedover sammen med trener Sondre Kjøren Gjelstad. Gjelstad er tilbake som trener i OIF etter 1 år i Danmark, der han studerte ved teamgym-linjen ved høyskolen i Ollerup. Vi er glade for å ha Sondre tilbake som trener i OIF.

På samlingen Adrian og Martin skal delta på, skal det være uttak av bruttotropp, som skal være med på å kjempe om en plass i den endelige troppen til EM i Slovenia 2016. Vi ønsker dem lykke til.