Orientering » Øvre Rødåsen 21/6

Øvre Rødåsen 21/6

21.06.2017 22:17

Resultater fra treningsløpet fra Øvre Rødåsen.

19 løpere stilte til start i treningsløpet Øivind Østeggen hadde lagt. Disse fordelte seg jevnt på de 4 ulike løypene. Flere dager med regn gjorde terrenget meget bløtt og tungt. Det ble ikke tørrere i løpet av denne kvelden heller, men det grå været la ikke demper på det gode O-humøret blant gjengen!

Tidene tyder på en del utfordringer i løypene som ble taklet på ulikt vis... Vinnerne ble Ann Karin Evjen i C-løypa 2 km, Rita Berg Hammer i A/B 3,0 km og gjest Frode Haugskott fra OL Trollelg i A/B 3,8km - gratulerer!

Oddveig Lien imponerer med en meget god tid og 2. plass i C-løypa - imponerende. I helga skal både hun, Randi Wærnes og Rolf Wærnes delta på O-festivalen på Oppdal - vi ønsker lykke til!

Takk til Øivind Østeggen m/crew for supert gjennomført løp!