17.08.2017 - Orientering

OG-karusell 4 fra Oksbåsen

OG4Oksbasen

Øivind Østeggen på 1. plass på Oksbåsen!

Anders Solstad og OIF arrangerte årets 4. løp i O/G-karusellen fra Oksbåsen onsdag 16/8. Flere sterke løpere stilte til start i gode og tunge løyper. Store forskjeller i løpstider tyder på løyper som skilte godt de beste fra de som kom lengre ned på resultatlisten. Alle postene så ut til å henge på plass selv om flere av postene i dagene før trolig hadde blitt fjernet og sabotert etter elg-angrep!

Rolf Værnes var kontrollør av løypene og hadde samtidig full kontroll på det tekniske rundt løpet.

Hele 79 løpere var påmeldt, men kun 12 var fra OIF. Vi fikk dermed en ny 3. plass i lagkonkurransen. Denne gangen var det IL Leik som stakk av med sammenlagtseieren for løpet, men tett fulgt av Melhus som fremdeles leder sammenlagt. Øivind Østeggen tok en sterk 1. plass i hvit løype, Ola Neraune kom på 2. plass i gul løype og Ola Grendal tok en 3. plass i hvit.