Orientering » Skolemesterskapet i orientering 2016

Skolemesterskapet i orientering 2016

12.05.2016 21:45

Hele 404 deltagere stilte til start under årets skolemesterskap i orientering.

Løpet var i år lagt til området rundt Grøtte skole og 5-7 klassene ved alle skolene i Orkdal kommune deltok. Det var stor stemning og svært fornøyde deltagere som prøvde seg på o-løypene som Ola Neraune hadde lagt i området rundt skolen. Alle deltagerne fikk premie. Planen er at det skal arrangeres et løp i alle skolekretsene sitt nærområde de nærmeste årene.  Skolemesterskapet 2015 ble arrangert i Idrettsparken/Orkanger skole.

Arne Grønset hadde med seg 13 funksjonærer som arrangør av løpet, med blant annet Rolf Værnes som leder av sekreteriatet og som dermed måtte holde styr på over 400 påmeldte barn.

Omtale og bilder i Avisa Sør-Trøndelag her.

De fleste sprang sammen 2 og 2, noen lag hadde 3 løpere. Til sammen ble det 188 lag, fordelt på 134 løpere fra 5. klasse, 142 løpere fra 6. klasse og 128 løpere fra 7. klasse. I resultatlisten under ser man at flere lag ble diskvalifisert. Dette er på grunn av mangel av en eller flere poster, eller at postene er stemplet i feil rekkefølge.

Målet vårt i O-avdelingen er å motivere og rekruttere flere til å prøve seg i denne morsomme sporten. Flere barn deltok allerede samme dag på treningsløp på Grønneset i Skaun! Det er planlagt mange treningsløp som passer for alle nivåer utover hele våren, sommeren og høsten. Oversikt over dette finnes under terminlisten på O-avdelingen sine sider. Vel møtt til store og små!