Turn » BKTS 2018

BKTS 2018

Barnekretsturnstevnet Meldal 1.-3. juni

Meldal IL gym og turn er arrangør av årets Barnekretsturnstevne, som vil bli gjennomført utendørs på Kølmoen grasbane i Meldal.

 

PÅMELDINGSFRISTEN ER SØNDAG 1. APRIL (1. PÅSKEDAG)! 

 

Siden det er i Meldal, og vi av erfaring vet at mange kjører selv, setter vi ikke opp buss i år.

Vi har fått beskjed om at iom at det sannsynligvis ikke vil bli plass til at alle overnatter, og iom at vi bor nærmest, vil vi sannsynligvis ikke få tilbudet. Men de som har lyst til å overnatte, må melde på med overnatting, og dere vil få beskjed om dette så snart vi vet.

1. og 2. klassinger som skal overnatte må ha egen ledsager hvis de skal overnatte (evt. ha avtale med en ledsager de kjenner).

Priser:

Deltaker inkludert stevnemedalje og mat kr 650

T-skjorte kr 100

Påmelding skjer ved at en foresatt melder på ved påmeldingsskjema på vår nettside, innen 1. april, og innen samme frist betaler stevneavgift til konto 4270.13.22716. Merk betalingen med Turnstevne og navnet på turner. Det vil ikke bli sendt ut noen faktura. Turneren blir ikke påmeldt dersom det ikke betales innen fristen, og for etteranmelding må det betales 20% påslag. Hvis det blir mulighet for overnatting, er prisen for overnatting kr. 200, og kr. 550 for ledsager. Dette etterbetales hvis det blir aktuelt.

Mer informasjon kommer etterhvert. Vi gleder oss til ei morsom turnhelg!

Vennlig hilsen styret i OIF-turn

Ved spørsmål, ta kontakt med Marte Fossvoll på mfossvoll@hotmail.com eller 41020295.