Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2011 » Orkanger 2 – Heimdal 2

Orkanger 2 – Heimdal 2

06.12.2011 09:09

Kvinner 4. div.
Orklahallen mandag 5.12.2011
Resultat: 27-28 (12-13)

Laget: Reni, Tina, Torill-Anne, Hanne V., Torunn, Kathrine, Inga, Cream, Hanne B., Stine, Tonje, Trine, Maja.

Ny hjemmekamp og denne startet bra med et forsvar som fungerte bra og det fungerte bra framover. Vi kom godt i gang og fikk mål samtidig som Heimdal bommet en del og vår målmann fungerte godt igjen. Dette førte til at vi ledet med 3-4 mål utover i omgangen, men det raknet en del mot slutten av omgangen, da slapp de for lett gjennom og det var vi som bommet litt for mye. Samtidig som angrepet vårt ble for stillestående, for lite fart på ballen og bevegelse uten ball! Dette førte til at Heimdal utlignet mot slutten av omgangen og ledet med ett mål til pause. Stillingen var da 12-13.

Andre omgang startet med en tøff start fra Heimdal, de skåret mål etter mål og vi bare bommet eller mistet ballen. Det tok over 7 minutter før vi lagde det første målet i andre omgang, da hadde Heimdal skåret 6 mål allerede. Men da våknet jentene igjen og startet opphentingen, men 3x2 minutt gjorde at det gikk sakte.  Men vi tok stadig innpå og vi hadde redusert fra å ligge under med 7 mål til bare 2 da det stod igjen 2-3 minutter. Vi hadde muligheter til og i det minste klare uavgjort men det holdt bare nesten. Heimdal hadde en spiller utvist de siste 2 minuttene men vi bommet dessverre på nest siste sjanse før vi avsluttet med å få straffe 25 sekund før slutt, tiden gikk da ut etter at straffen var satt i mål, så det ble tap med ett mål…. 27-28!

God kamp av jentene i dag også, selv om de kunne ha vært enda tøffere i forsvar og mere oppfinnsom i angrep, men motstanderen var god og det gikk mye bedre enn sist vi møtte dem. Skulle gjerne hatt det ene poenget da, det hadde jentene fortjent, men slik ble det ikke i dag. Men fortsett det gode spillet jenter!

Toppscorer i dag ble Trine med 9 mål.

Neste kamp er kl. 19.30  tirsdag 6.12.2011 og da er det  Orkdal som er motstander i Orklahallen.

Bjørn og Kari