Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2011 » Orkanger 2 – Meldal 2

Orkanger 2 – Meldal 2

22.11.2011 10:34

Kvinner 4. div.
Orklahallen mandag 21.11.2011
Resultat: 37-25 (24-11)

Laget: Reni, Christina, Torill-Anne, Tina, Hege, Kathrine, Inga, Elin, Hanne B., Stine, Kjersti, Tonje, Trine.

Ny hjemmekamp og denne startet bra, med forsvar som fungerte bra fra starten av og skudd som satt der de skulle stort sett. Etter 10 minutter var stillingen 9–5 og etter 12 minutter tok Meldal time-out på stillingen 10–5. Vi fikk mål både fra kantene, fra midten og på kontringer. Forsvaret fungerte godt og målvaktene var gode. Dette var kjekt å se på, jentene koste seg med godt spill både framover og bakover. De var både raskere og sikrere enn sine motstandere, selv om det ble gjort litt feil også. Omgangen endte med fine sifre for oss. Ledelse 24 – 11 er bra etter en omgang.   

Andre omgang startet med mye bom på skudd og et forsvar som ikke var like “tett” som i første omgang. Meldal skåret de første målene og vi bommet på straffe i starten av omgangen. Vi hadde tydeligvis brent ut det meste i første omgang og Meldal “ledet” omgangen lenge. Vi skåret bare 14 mål i andre omgang, altså mye mindre enn i første. Likevel ble det en normal uttelling totalt sett.  Meldal skåret også 14 mål i andre omgang slik at omgangen endte uavgjort. Dette skyldes nok både at meldal skjerpet seg noe og at våre jenter sikkert mentalt var fornøyd med at det ble seier og slakka ned på tempoet, selv om vi hadde snakka om det i pausen at det måtte de ikke gjøre. Sluttresultatet ble 37–25.

Dette var en god kamp, jentene koste seg kanskje spesielt i første omgang. Det var kjempegodt med en seier igjen, nye 2 poeng er godt å ha med seg, og det er kjempeartig å være med en slik trivelig gjeng med jenter, blide og hyggelige og flike håndballspillere.  Her er det bare å glede seg til fortsettelsen. Kjempeartig jenter!!

Toppscorer i dag ble Christina med 10 mål.

Neste kamp er mandag 28. november i Orklahallen mot Skaun 2 kl. 19.30!


Bjørn og Geir