Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2011 » Orkanger 2 – Melhus/Gimse 2

Orkanger 2 – Melhus/Gimse 2

14.12.2011 10:43

Kvinner 4. div.
Orklahallen, mandag 12.12.2011
Resultat: 20-29 (08-17)

Laget: Reni, Christina, Kristin, Hanne V., Torunn, Kathrine, Inga, Synne, Hanne B., Stine, Torill-Anne, Cream, Maja.

Ny kamp og denne gangen hjemmekamp i Orklahallen mot et annet toer-lag; Melhus/Gimse 2. Kampen startet svakt fra vår side, og allerede etter 2 minutter måtte Kristin forlate banen etter et stygt overtråkk. Vi var for nølende framover og ikke tøffe nok i forsvar. Det var for lite vilje til å springe hjemover igjen etter at vi mistet ballen eller misset på skudd, ja for det ble mange av dem. Etter ca 14 minutter var stillingen 2-8. Melhus-jentene kom alt for lett gjennom og vi var ikke gode nok i angrepsspillet vårt. Det virket som om de fleste av jentene hadde tatt juleferie litt for tidlig. Ved pause var stillingen 8-17.

I pausen snakka vi mye om hva som ikke fungerte, og jentene var helt enige i at de kunne så mye bedre. Vi var også enige om at vi sa det var 0-0, og så skulle vi i alle fall vinne 2. omgang.     

Andre omgang startet mye bedre og vi tok innpå mål etter mål og litt over halvveis i omgangen lå vi under med 3 mål (var 9) og det meste fungerte mye bedre. Vi greide å finne åpningene og stoppet Melhus-jentene oftere enn i første omgang. Dessverre var det flere av jentene som var halvsyke og derfor ble slitne og måtte byttes ut. Kristin var for skadet til å kunne spille mere. Etter en del bytter raknet det litt igjen og Melhus dro fra. Vi hadde utvisninger som hemmet oss, spesielt da vi hadde 2 utvist samtidig. Det endte til slutt 20-29, altså en omgang vi spilte jevnt med dem. Det ble litt stang ut på slutten dessverre.  

Første omgang var det ikke så bra spill, men 2. omgang var bra. Da var det bra spill av jentene våre, så fortsett slik.

Toppscorer i dag ble Torunn med 6 mål.

Dette var siste kamp i år. Neste kamp blir: søndag 8.1.2012 kl. 16.50 mot Malvik IL i Malvikhallen. (Siste kamp mot Malvik var i Orklahallen og det endte med 2-målstap 24-26, så her må vi ha en revansj…)

God Jul og Godt Nyttår

Bjørn og Geir