Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2011 » Orkdal – Orkanger 2

Orkdal – Orkanger 2

14.12.2011 10:34

Kvinner 4. div.
Orklahallen, tirsdag 6.12.2011
Resultat: 28-24 (15-12)

Laget: Reni, Tina, Kristin, Hanne V., Torunn, Kathrine, Inga, Mali, Hanne B., Tonje, Trine, Maja.

Ny kamp og denne gangen bortekamp i Orklahallen mot et hardt og stygt-spillende hjemmelag; Orkdal. Kampen startet med jevnt spill og det varte ikke lenge før Orkdal fikk sin første utvisning, som godt kunne vært rødt kort direkte. Spillemessing var vi fult på høyde med Orkdal, men det ble litt for mye stang ut og skudd som keeper reddet. Jentene våre var tøffe i forsvar, men det ble behov for mange isposer og jenter som måtte ha hjelp. Men som sagt var spillet bra og vi var fult på høyde med Orkdal. Stillingen til pause var 15-12 til Orkdal.   

Andre omgang ble da veldig lik den første. Fortsatt mye stygt spill og bare 3x2 minutter til Orkdal. Fortsatt ingen røde kort. Vi lå en stund under med mange mål, men tok igjen mye, og var på nippet til å utligne på slutten av kampen. Men så ble det noen uheldige stang ut i sluttminuttene og litt surr og tull siste minuttet som førte til at det ble et 4-målstap. Men da var Orkdal heldig på slutten og vi hadde dessverre litt for mye stang ut og Orkdal fikk noen heldige mål, så det endte 28-24 til Orkdal.

God kamp av jentene våre i dag også, men det kan vi ikke si om Orkdal som riktignok vant kampen. Mye stygt og farlig spill. Slikt får vi håpe vi ikke møter mere av.

Toppscorer i dag ble Kristin med 9 mål.

Neste kamp er kl. 19.30  mandag 12.12.2011. Da er det  Melhus/Gimse 2 som er motstander i Orklahallen.

Bjørn og Geir