Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2012 » Orkanger 2 – Diverse motstandere

Orkanger 2 – Diverse motstandere

15.11.2012 14:34

K4. div. avd. 03
Orklahallen og borte…
Resultat: Alle tap, siste var hjemme mot NTNUI 4 med 19-27 

Laget: Reni, Hanne B, Inga,  Jorun, Berit K, Nina, Maja,  Line, Anita, Anne, Ina, Merethe. 

Ja, som overskriften sier er dert ikke annet enn tap så langt, men det blir da stadig bedre, selv om det skorter på kondisen etter hvert i alle kampene. Forsvaret fungerer godt i starten av kampene, men så rakner det utover i omgangen og enda mere imot slutten av andre omgang. Vi spiller jevnt med de fleste en tid, men så….
Det kan bero på for lite trening/egentrening (?) som kondisstrening... 

Når vi ser på siste kampen som var mot et ikke godt NTNU 4 i Orklahallen, startet vi med godt spill, forsvaret fungerte brukbart og vi lagde mål. Vi spilte jevnt med dem og hadde nesten kontroll på kampen. Selv om vi ikke heller denne gangen greide å skape noen mål i rush, holdt vi bra og ledet en stund. Men mot slutten av omgangen var det NTNU som ledet med ett mål, 10-11, det var bra, og det burde være mulig å slå dette laget som ikke var det beste vi har møtt. 

I pausen var vi enige om at dette var overkommelig, så her måtte vi få vår første seier i årets sesong. 

Andre omgang startet litt vaklende, ble flere mål etter. Men så våknet vi (samme søvnige start som i 1. omgang) og ting fungerte litt bedre. Etter halvspilt omgang var stillingen 15-15 og vi hadde en fin periode. Så rakner det plutselig og når klokka viser 16 minutt står det 15-18. Da kom utvisningene en etter en og vi hadde i nesten 2 minutt 2 spillere utvist. Utvisningene og problemene i forsvar kommer når jentene begynner å bli slitne. Bytter hjelper heller ikke fordi alle er slitne….. Det blir gjort flere og flere feil og utvisningene blir flere og flere og vi blir liggende mere og mere etter. Det ender med 8 måls tap denne gangen og ja, det er alt for mye, dette burde vært seier………
Sluttresultat: 19-27

Toppskårere:
18.10.12 mot Frøya: Kristin med 6 mål
20.10.12 mot Malvik: Kristin med 5 mål
04.11.12 mot Lensvik: Mari med 4 mål
13.11.12 mot NTNUI 4: Merethe med 6 mål

 

Neste kamp er fredag 7.12.2012 kl 20.00 i Orklahallen mot Surnadal.

Bjørn og Berit