Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2012 » Orkanger 2 - Orkdal

Orkanger 2 - Orkdal

20.03.2012 09:17

Kvinner 4. div.
Orklahallen, mandag 19.3.2012
Resultat: 18-31 (11-14)
 

Laget: Reni, Synne, Kristin, Trine, Kathrine, Inga, Mari, Stine, Hanne B., Cream, Christina, og Gry. 

Kamp i Orklahallen igjen, etter pause på over 1 måned. Denne gangen var det lokaloppgjøret mot husmorlaget fra Orkdal. Som innflytter tok det en tid før jeg skjønte forskjellen på Orkanger og Orkdal, men det har jeg da etter hvert forstått. Kampen startet brukbart, vi slapp riktignok inn noen enkle mål på grunn av at vi lot de gå som de ville og ikke var på dem. Dette endret seg og vi hadde et bra forsvar resten av omgangen, men greide ikke helt å ta igjen det forspranget de hadde opparbeidet i starten av kampen. Vi lå under med 4 mål nesten hele omgangen, men tok igjen, så det bare var to rett før pause, og til pause var det 11 – 14. De tok med andre ord igjen ett mål rett før pause, dette på grunn av at jentene var slitne og trengte en pause da. 

Andre omgang startet som en fortsettelse av hvordan det meste av 1. omgang hadde vært. Det fungerte bra, jentene skåret mål og fulgte med i forsvar. Dette varte noen minutter til stillingen ble 14-19, men da tok Orkdal over showet. De slapp gjennom gang på gang og vi sluttet å skåre mål selv. Det meste av kruttet var brukt opp, så da bare økte ledelsen. Det kom en utvisning eller to til begge lagene og en straffe mot. Vi fikk ingen straffer, noe vi skulle hatt. Kampen endte 18–31. 

Kampen var spennende i 40-45 minutter, etter det var det som om jentene våre datt av lasset/ga opp. Jentene er unge og har dessverre ikke spilt så mye sammen som lag da det byttes veldig mye på hvem som er med. Til helga er det to kamper, de to siste, og det kan bli veldig spennende. 

Toppscorer i dag ble Stine og Christina med 5 mål hver. 

Neste kamp er lørdag 24.3.2012 i Skaunhallen kl 17.00 mot Skaun og siste kampen er søndag 24.3.2012 kl 19.45 i Horghallen mot Melhus/Gimse 2.

 

Bjørn og Geir