Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2012 » Ørland/Bjugn 2 – Orkanger 2

Ørland/Bjugn 2 – Orkanger 2

28.09.2012 09:31

K4. div. avd. 03
Ørlandshallen, søndag 23.9.2012
Resultat: 21-19 (14-10)

Laget : Reni, Hanne, Inga, Anita, Jorun, Berit, Nina, Maja, Kristin, Merethe. 

Kampen startet med mye usikkert spill fra våre jenter, tydelig at det manglet en del på samspillet mellom jentene. Det var en blanding av ”gamle” spillere, nye spillere og attenårsspillere. Ei av jentene ble syk rett før kampen og kunne ikke være med, så da hadde vi bare 3 innbyttere. Etter 2 minutter gikk den første av banen med skade (kunne ikke være med lengre), og midt i omgangen fikk vi nok en skade og vi ble redusert til en innbytter, noe som tydelig er for lite da flere har behov for å få en pust i bakken innimellom. Det gikk ikke så bra, vi fikk for lite uttelling på angrepene våre. For mye bom og feil. Men vi slapp ikke inn så veldig mange mål heller. Blant annet på grunn av en målvakt som til tider stod veldig bra. Hadde mange redninger. Stllingen var 14- 10 etter første omgang. 

Andre omgang startet omtrent som første. Vi fikk mange flere avslutninger mot mål etter hvert og Inga fortsatte å redde mange 100% sjanser. For oss ble det for mye stang ut. Vi lå under med 6-8 mål en tid, men mot slutten var det en god innspurt så det endte med et to-måls-tap. Hadde kampen vært 2 minutt lengre ville vi nok ha vunnet! Ørland fikk et par 2-minuttere etter hvert (burde hatt flere) men det var ikke de som gjorde at vi tok innpå. Time-out måtte vi benytte for at jentene skulle få seg en fortjent hvil i andre omgang. Men detendte 21-19. 

Da var vi i gang, men kampen bar tydelig preg av at det var første kamp denne sesongen. Det mangler mye på samspill og pasningssikkerhet samt å løpe hjem igjen hurtig nok. Vi hadde lite kontringer selv. Men andre omgang var oppløftende, ser ut til at dette kan bli bra. Synd med Kristin som fikk seg en lei skade. 

Toppscorer i dag ble Merethe med 6 mål. 

Neste kamp er  tirsdag 2.10.2012 kl 19.40 i Orklahallen mot Byåsen 4. 

 

Bjørn og Berit