Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Arkiv » 2012 » Skaun 2 – Orkanger 2

Skaun 2 – Orkanger 2

27.03.2012 10:19

Kvinner 4. div.
Skaunhallen, lørdag 24.3.2012
Resultat : 19-35 (7-15)
 

Laget: Reni, Synne, Kristin, Kathrine, Inga, Mari, Stine, Christina, Tora. 

Kamp i Skaunhallen denne helga, på lørdag og det var da en hyggelig opplevelse. Kampen startet bra til tross for at vi var bare 9 spillere. Forsvaret fungerte godt til tross for at de ikke snakket nok sammen, men det rettet seg fort. Målene kom og de stoppet Skaun i sine angrep gang på gang. Ikke lett å holde ett stort tempo når ene laget drar ned farten hele tiden, ja for det gikk ikke fort når Skaun hadde ballen, nærmest gå-håndball. Det ble mye bytting og vi brukte time-outen slik at de fikk hvile litt, noen av dem skulle jo spille kamp søndag formiddag også og ny kamp søndag kveld. Men dette gikk rette veien og til pause ledet vi 7–15. Ingen utvisninger i 1. omgang. 

2. omgang startet som en fortsettelse av hvordan det meste av 1. omgang hadde vært. Det fungerte bra, jentene skåret mål og fulgte med i forsvar. Så ble det ett 2-minutt eller to og da ble det bare enda flere mål, men vi fikk 2-minutt også så det ble litt mere mål baklengs også, var vel ikke like konsentrert om forsvaret hele tiden heller. Men dette var en god kamp av jentene som alle fikk mye spilletid når det var så få som var med. Kampen endte til slutt med seier 19-35, bra resultat det. 

Dette var vel aldri en spennende kamp, til det var det for stor forskjell på lagene, men en fin kamp og jentene koste seg med å spille håndball og spilte fin håndball i 30 x 2 minutter. Bra jenter, dette var kjekt å se på! 

Toppskårer i dag ble Christina med 9 mål. 

Siste kampen er søndag 25.3.12 kl 19.45 i Horghallen mot Melhus/Gimse2.

 

Bjørn og Geir