Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Orkanger 2 – Diverse motstandere

Orkanger 2 – Diverse motstandere

15.01.2013 11:08

K4. div. avd. 03
Orklahallen og borte…
Resultat: Alle Tap, siste var borte mot Frøya. 

Laget: Reni, Hanne B, Inga, Jorun, Berit K, Nina, Maja,  Line, Anita,  Ina, Merethe, Tone, Mari. 

Tre kamper, alle jevnspilte kamper som vi like gjerne kunne ha vunnet, men det har blitt knepne tap. 

Mot Utleira startet det for dårlig i første omgang, jentene sov i forsvar og traff ikke mål. Vi lå under med 7 mål på det meste og til pause var det 17-11. I andre omgang var det helt andre takter. Den vant vi med 4 mål. Her viste jentene at de kan om de vil det nok. Tok igjen 7 mål og det var uavgjort en stund i andre omgang, men så slapp vi inn to mål og rotet bort ballen i våre siste angrep, så da ble også dette tap. Sluttresultat: 27-25. 

Mot Skaun var det helt jevnt til pause med stillingen 15-14 og vi synes egentlig at vi hadde «kontroll» og ville greie å vinne denne kampen. Vi greide å utligne i starten av 2. omgang. Men så ble det for mange bomskudd og de sprang litt fra oss i tillegg til at vi fikk et par 2 minutt. Så det endte med tap også her. Sluttresultat: 29-23. 

Mot Frøya var vi om mulig enda sikrere på at dette kunne gå veien for oss. Vi ledet en stund i første omgang og til pause var det 13-12 til Frøya. Jentene spilte godt i forsvar og holdt ut lengre på banen i spill enn de har gjort tidligere Det var bra for vi hadde ikke mange innbyttere å ta av. Det fungerte bra både i forsvar og angrep og det var treneren til Frøya som var mest stressa i første omgang. Vi brukte igjen våre «time-out» for at jentene skulle få en pust i bakken. Frøya hadde et veldig ungt lag. Da de var i Orklahallen 18.10.2012 var vi fullstendig overkjørt av de unge raske jentene fra Føya, men det ble vi ikke denne gangen. Vi stoppet dem i forsvar og greide å skåre mål mot dem. De hadde en kjemperask start etter avkast og våre bommer og skåret de fleste målene på raske ankomster, men etter hvert stoppet vi en del av dem også.

I andre omgang fortsatte det gode spillet, men etter hvert ble det tungt. Da kom også 2 minuttene og det rakna litt på slutten. Det ble nok et tap, men spillet var veldig bra. Dette lover godt for de neste kampene mot motstandere som vi kunne ha slått i de første møtene. Sluttresultat: 25-19.

Dette var bra jenter. Fortsett slik! 

Toppscorere:
14.12.2012 mot Utleira: Mari med 9 mål
6.1.2013 mot Skaun: Mari med 7 mål
11.1.2013 mot Frøya: Line med 5 mål 

Neste kamp er tirsdag 15.1.2013 i Orklahallen mot Malvik HK-93 2.

 

Bjørn og Berit