Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Orkanger 2 – Diverse motstandere

Orkanger 2 – Diverse motstandere

13.02.2013 09:43

Orkanger 2 – Diverse motstandere
K4. div.
Orklahallen og borte…
Resultat: For det meste (3) tap, men også en seier mot Lensvik.

Laget: Reni, Hanne B, Inga,  Jorun, Berit K, Nina, Maja,  Line, Anita,  Ina, Merethe, Tone, Lena, Jannicke, Kirsti og Kristin. 

Fire kamper, tre tap og en seier. Mye skifting av spillere fra kamp til kamp av forskjellige årsaker. Når kampene går hver tirsdag, som er den eneste treningsdagen jentene har, blir det ikke mye spill sammen heller. Har fått med noen 16-åringer noen kamper og det har gått veldig bra. Positive innslag. 

Kamp mot Malvik HK93 hjemme i Orklahallen 5. januar. Denne kampen startet bra. Etter halvspilt første omgang ledet vi 7-6, og holdt ledelsen helt til et par minutter før pause. Da kom vi etter med ett mål, 10–11. Men som sagt fungerte det bra i første omgang med mange fine redninger og et bra forsvar.  Andre omgang startet også veldig bra, vi holdt oss det ene målet bak og i midten av omgangen var det igjen uavgjort. Men mot slutten raknet det litt og det endte faktisk med 6-måls tap. Sluttresultat: 19–25. 

Bortekamp mot Byåsen 4 i Nidarøhallen 21. januar. Her ble vi løpt «i senk». Vi greide ikke å stoppe dem i forsvar, de slapp gjennom gang på gang og hadde mange mål på hurtige ankomster og rush. I tillegg hadde vi 2 utvisninger i første omgang mens Byåsen ikke hadde noen og det blant annet fordi dommerne «tok hensyn til en av jentene som ikke hadde det så bra». Dette fikk vi beskjed om av dommerne i andre omgang, så slik var det bare….. Omgangen endte med at vi lå under med 18–7. Andre omgang startet litt bedre, vi hadde mange gode redninger, blant annet flere strafferedninger, og dette førte til at Byåsen følte seg presset og tok time-out. Etterpå løsnet det litt for dem. Etter at vi ble avblåst for noe som, etter vår mening ikke var noe å blåse for, kom beskjeden fra dommeren om vi måtte ta hensyn……. Kampen endte 31–16 og det var vel greit nok. Av våre spillere var det vel bare målvakt, Inga, som holdt til forventningene denne kampen. Hun spilte kjempemessig. 

Kamp mot Lensvik, Orklahallen 29. januar. Så kom det en seier igjen, HERLIG. Tone i mål denne gangen, og hun stod kjempebra. Mange fine e redninger i første omgang og raske igangsettinger. - Kjempebra. Det begynte ganske jevnt. Etter halvspilt omgang var det uavgjort. Siden ble det en del 2-minutter til Lensvik, forsvaret vårt fungerte bra og vi hadde to-tre jenter som skåret mål. Vi dro fra mot pause, og pauseresultatet ble 16-10. Andre omgang startet med en offensiv fra dem som førte til at det midtveis i omgangen var uavgjort igjen. Da hadde de tatt igjen vårt 6 måls forsprang. Dette blant annet på grunn av 4 2-minutter som vi fikk i andre omgang, mens Lensiks bare fikk 1. Men jentene tok seg sammen og kjempet både i angrep og forsvar og vi hadde en målvakt som stod veldig bra. Det løsnet igjen og vi vant med 2 mål; 23-21. Kjempebra jenter! 

Kamp mot Utleira 5, Orklahallen 5. februar. Her ble det nok et tap mot ungjentene fra Utleira. De stilte med et rent 95- lag. Utleira skåret mål på mål. Det stemte overhode ikke i forsvar. De slapp til på kant og strek gang på gang, rush og på skudd fra 9 meter. Mens vi, når vi endelig avsluttet, (dersom vi ikke kastet bort ballen) traff tverrligger, stengene eller rett på målvakt…. Første omgang var langt fra god for vår del. Resultat etter halvspilt kamp var 8-21.  Andre omgang startet vi med 2 spillere i overtall, men det ble ikke noen mål på oss i den perioden heller. Det gikk også nesten 6 minutter før Utleira skåret i omgangen. Mye var mye bedre denne omgangen, ikke minst målvakten vår som til tider var kjempegod, blant annet med stafferedning. Alt var bedre, og denne omgangen endte 9–8. Med andre ord så vant vi 2. omgang med ett mål, dette ikke minst på grunn av en godt fungerende målvakt de 25 siste minuttene. Bra! Sluttresultatet ble 17–29.
2. omgang var bra jenter.

Toppscorere:
15.01.13 mot Malvik HK-93: Maja med 5 mål
21.01.13 mot Byåsen 4: Jannicke med 7 mål
29.01.13 mot Lensvika: Jannicke med 9 mål
05.02.13 mot Utleira 5: Maja  med 4 mål 

Neste kamp er tirsdag 12.02.13 i Orklahallen mot Ørland/Bjugn 2

 

Bjørn og Berit