Håndball » Lagene » OIF-2 kvinner senior » Orkanger 2 – Ørland/Bjugn 2

Orkanger 2 – Ørland/Bjugn 2

28.02.2013 09:51

K4.div.
Orklahallen, tirsdag 12.2.2013
Resultat: 24-22 (11-12) SEIER!!!!

Laget: Reni, Hanne B, Inga, Jorun, Berit K, Nina, Maja,  Line, Anita,   Merethe, Jannicke, Trine og Berit. 

Kampen startet noe nervøst, vi rotet bort ballen i de første angrepene. Ellers var det jevnspilt og etter 10 minutter var stillingen 4-4. Deretter dro Ørland noe fra og ledet med opptil 4 mål i perioder av første omgang. Forsvaret fungerte bra, men de fikk dessverre noen enkle mål i omgangen. Mot slutten av omgangen gikk det noe bedre framover og vi stengte bedre bak, dette førte til at vi ved pause bare lå ett mål bak, Pause-resultatet ble da 11-12. 

I andre omgang var det flere av jentene som tok tak og viste at denne kampen ville vi vinne. Det var godt å se at det kom fram en skikkelig god vinnervilje. Etter ca 10 minutter var vi kommet opp i ledelsen, og slik fortsatte det hele omgangen. Det vekslet mellom ett måls ledelse uavgjort. Som sagt var det en gjeng med jenter som hadde lyst til å vinne en kamp igjen og som koste seg med å spille god håndball. Mot slutten av omgangen var det til tider to måls ledelse, noe det også endte med. Bra jenter! Dette var virkelig en artig kamp å se på og det skulle vært mye mere tilskuere til en slik kamp. Mange glade og flinke jenter på banen. Kjempeartig!
Hadde det vært slik på banen oftere ville vi nok ha vunnet flere av de jevne kampene…. Sluttresultat: 24-22. 

Artig kamp, håper det blir flere slike. Men vi kan vel ikke vente å få med oss alle jentene på de siste kampene, da noen spiller 3. divisjon no…..

Flott kamp jenter. Kjempebra!! 

Toppskårer: Marthe Togstad med 7 mål. 

Neste kamp er lørdag 9.3.2013 i Idrettsbygget-NTNU mot NTNUI Håndball 4. 

 

Bjørn og Berit