Orientering » Arkiv » 2008 » OIF `s karusell-løp 20. august

OIF `s karusell-løp 20. august

21.08.2008 21:13

Orkanger IF arrangerte 5. løp i Orkla /Gaula karusellen på det nye kartet, Geitryggen nord fra Oksbåsen, onsdag kveld. Løypene var lagt både sør og nord for Oksbåsveien, og kartet som ble benyttet for aller første gang ble godt mottatt av løperne. Løpsforholdene var fine, med oppholdsvær, fin løpstemperatur og forholdsvis tørt terreng. Samlingsplass var ved Mjøen-hytta, hvor deltakerne koste seg under det vellykkede arrangementet.
Totalt stilte 94 løper, noe som er rekord denne sesongen. IL Leik stilte med stor tropp og fikk mange gode plasseringer, som resulterte i en kraftig poengmessig økning på OL Gaula foran den avsluttende stafetten i Klæbu. Orkanger IF kom på 3. plass i løpet og befestet også denne plassen i sammendraget. Individuelt ble det ingen store overraskelser, de beste er stabil og tar de første plassene. Størst seiersmargin hadde Anders Sølberg, IL Leik i B-løypa over 2 km, hvor han vant med over 9 minutter.

Resultatene ligger under Orkla/Gaula karusellen.    Se bilder - trykk les mer.

Bilder fra den fine samlingsplassen ved Mjøen-hytta.