Svømming » Ledige Stillinger » Ledig stilling som Svømmetrener

Ledig stilling som Svømmetrener

08.09.2021 19:43

Ledig stilling som svømmetrener – OIF Svømming

Orkanger IF, svømmeavdelingen søker Svømmetrener med snarlig tiltredelse.

Svømmeavdelingen har i dag om lag 40 aktive svømmere fordelt på fire treningsgrupper. Dette er utøvere fra nybegynner etter svømmekurs, og opp til erfarne deltakere som har vært med noen år. De fleste av våre utøvere rekrutteres videre etter at de har fulgt vår svømmeopplæring som følger Norges Svømmeskoles metodikk.

Svømmeavdelingen er en godt etablert avdeling som er en del av Orkanger Idrettsforening. OIF er distriktets største fleridrettslag, og har om lag 2000 medlemmer.

Er du vår nye trener?

Vi søker deg som har et stort engasjement for svømming, og som ønsker å trene og jobbe med barn og ungdom i alderen 10-18 år.
Du vil samarbeide tett med hovedtrener og de andre trenerne i teamet. Du må like å jobbe med barn og ungdom, og at hver dag kan være ulik og by på nye utfordringer.
En av hovedoppgavene blir å legge til rette for at barn og unge møter et trygt og godt miljø på trening.

Arbeidsoppgaver:

• Planlegge, gjennomføre og evaluere trening for svømmere, inkludert oppfølging på stevner og treningsleirer.
  • Følge opp utøverne i gruppen og ha en åpen og god dialog med foreldre.
  • Inngå som en del av klubbens samlede trenerteam og delta på trenermøter, konferanser o.l.
  • Jobbe aktivt sammen med hovedtrener og de øvrige trenerne i Svømmeavdelingen.
  • Videreutvikle og gjennomføre Svømmeavdelingens sportslige plan.
  • Være en motivator, pådriver og tilrettelegger for å oppnå gode prestasjoner.

Personlige egenskaper:

• Evne til å skape glede og mestring på trening.
  • Positiv og engasjert.
  • Er ansvarsfull, strukturert og kan jobbe både i team og selvstendig.
  • Fleksibel.
  • Pedagogisk.
  • Ønske om personlig utvikling.

Kvalifikasjonskrav

• God faglig kompetanse innen svømming, enten i form av egen erfaring som svømmer og eller i kombinasjon med svømmefaglig bakgrunn som trener. Videregående instruktørkurs, Trener 1 eller høyere. Erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse (ved behov kan etterutdanning tas underveis).
  • Fortrinnsvis erfaring med styrke- og basistrening.
  • Beherske norsk/skandinavisk godt og ha gode kommunikasjonsevner.
  • Godkjent politiattest må fremvises ved ansettelse.

Arbeidstid
Arbeidstid i henhold til treningstider og terminliste. Treninger foregår utenfor skoletid, mulig med arbeid i skoleferier og i tilknytning til stevner og treningshelger/leire.

Arbeidssted

• Hovedarbeidssted er Orklandbadet.
  • Øvrige bassenger iht. terminliste (stevner/leire).

• Et hyggelig og positivt arbeidsmiljø.
  • En variert og spennende arbeidshverdag.
  • Mulighet for personlig utvikling og videreutdanning.
  • En klubb i utvikling.
  • Lønn etter avtale.
  • Oppstart snarest.

Interessert?
Send kortfattet CV og søknad til Styreleder Elena Selbekk. Vi behandler søknader fortløpende etter som de kommer inn.

Styreleder Elena Selbekk
E-post: elilasandra@gmail.com