29.06.2005 - Klubbhuset

Kampreferat G16-1

Her er korte referat fra G16-1 sine 4 siste kamper i 1. divisjon for vårsesongen 2005

02.06: OIF - Sverresborg 3-3

En spillemessig jevn kamp med en god del sjanser til begge lag. Det ender 3-3 etter at vi utligner helt på slutten av kampen. En spennende kamp ettersom lagene følger hverandre hele tiden: 1-0, 1-1. 1-2, 2-2, 2-3, 3-3. Lagene har hver sine perioder av kampen og målsjansene er mange for begge lag, men ingen er veldig effektive. Vi er må vel si oss fornøyd med et uavgjort resultat etter spill og sjanser. Målscorere: Gøran 2 og Sven Petter 1.

21.06: OIF -Strindheim 3-2

Nok en jevnspilt kamp. Denne gangen tipper resultatet i vår favør. Vi leder 1-0 ved pause etter god innsats og bra spill, men Strindheim er også godt med og har også sine muligheter. I andre omgang ser det ut til at vi skal dra i land en klar seier ettersom vi går opp til 3-0 da det gjenstår ca 10 minutter. Men Strindheim kommer med en skikkelig sluttspurt og reduserer 2 ganger. Vi rir stormen av og vinner kampen. God moral og innsats i laget vårt. Målscorere: Vegard, Ståle og Martin Røhmesmo

22.06: Stjørdals Blink - OIF 4-2

Det ble dessverre for tøft med en ny kamp dagen etter kampen mot Strindheim. Det var mange slitne bein og det røynet på utover i andre omgang. Stjørdals Blink vinner kampen fortjent sett under ett. Først scorer Stjørdals Blink, men vi utligner til 1-1 etter et flott angrep. Det står 1-1 ved pause. I andre omgang går Stjørdals Blink opp til 2-1 etter en gedigen dommertabbe. To soleklare offside i samme angrepet blir oversett! Men vi kommer tilbake og utligner til 2-2. Men som sagt så går vi tom for krefter og Stjørdals Blink vinner til slutt 4-2. Målscorere: Kristoffer og Vegard.

23.06: Verdal - OIF 3-2

En kamp vi burde ha vunnet etter spill og sjanser, men slik gikk det dessverre ikke. Vi tok initiativet fra start og kom til brukbare sjanser, men uten at vi fikk uttelling. I steden scorer Verdal ca midtveis i omgangen. Verdal tar over initiativet utover omgangen gjennom knallhardt duellspill, noe som ga dem to nye scoringer og 3-0 ved pause. Budskapet til spillerne i pausen er krystallklart: Man vinner ikke fotballkamper uten topp innsats. Spillerne tok budskapet til seg og kom på banen som et nytt lag i andre omgang. Vi fikk et klart grep på kampen og produserte gode sjanser, men dessverre: det ble bare med 2 reduseringer og dermed tap 3-2. Målscorere: Gøran og Ståle.