21.01.2008 - Anlegget

Ulvåshyttas 10-årsfeiring 11.04.2008.

Den 22.mars i 1998 ble den nye Ulvåshytta åpnet med pomp og prakt. Ordfører Arne Grønset var snorklipper, sa mange vakre ord, og ønsket alle lykke til med hytta. Fredag 11.april var 50 trofaste søndagsverter samlet for å feire jubileet i hytta.

Trykk her og se bilder fra festen.


 


Innbydelse ble sendt ut til alle de som i disse 10 åra har hatt hovedansvaret for hytta på søndagene. Styret for Ulvåshytta er helt avhengig av disse "Ulvåshyttas Venner" sine trofaste tjenester. Som en liten annerkjennelse av dette dugnadsarbeidet, valgte vi å markere jubileet ved å arrangere en fest for disse.
Innbydelse ble også sendt til de i OIF´s admini-strasjon som har hatt mest med Ulvåshytta å gjøre.

Ca. 50 gjester meldte seg på.
Vi fikk en meget trivelig fest med god mat og drikke og litt underholdning. Vår lokale trubadur Tor Kvarsnes, som hadde en egen hyggelig avdeling, er også god å ha ved allsang. Litt spesielt var det at den ene sangen ble skrevet i forbindelse med hyttas 20-årsjubileum; altså for 80 år siden.

Ellers ble det selvfølgelig holdt en del taler:

Ola Fossvoll fortalte litt om Ulvåshyttas  -  eller rettere sagt  -  hyttenes historie. Det er nemlig 100 år siden den første hytta ble bygd, og 80 år siden den ble dreid 90 grader og påbygd.

Arne Grønset, som var ordfører og snorklipper da hytta ble åpnet i 1998, og formann i OIF, Rudolf Larsen, holdt korte taler.

Olav Gravråk holdt en spesiell tale: Han hadde fått låne med seg, for å vise fram, kongepokalen som Johan Evjen tok i stiftsrennet i Ulvåsen i 1912. Pokalen ble sendt rundt slik at alle fikk se og kjenne på den.

Så ble det også vist noen bilder fra hyttenes hudreårige historie. Spesielt var det nok artig å se bilder fra 80-årsjubileet, og fra pensjonisttreff som OIF arrangerte noen år på 1980-tallet.

Rundt midnatt var det naturlig å si takk for denne gang, og  -  som vi pleide å avslutte stilene med i gamle dager  -  "alle var enige om at vi hadde hatt det fint!"

Les ellers mer om hytta og Ulvåsen under: Om Ulvåshytta.