21.12.2015 - Arrangement

Vellykket gjennomføring av OTI Førjulscup

Kompiscup286

Førjulscupen OIF arrangerer har nå blitt en svært hyggelig tradisjon. 2015-utgaven ble arrangert med OTI-senteret på laget, og en av de beste gjennomføringene noen sinne.

Det å arrangere en litt mindre formell futsalturnering i den siste helga før jul viser seg å passe godt inn hos folk. Mange som stammer fra distriktet har reist hjem for å feire jul og Orklahallen blir dermed en fin møteplass å treffe igjen gamle kjente, både for spillere og publikum. Klubbnavn, klubbfarger og lagkamerater er byttet ut, og bortsett fra de 14 minuttene kampene varer er det en mer uformell holdning til konkurransen.

I alt 32 lag var påmeldt, og det var venteliste for å delta allerede 2 måneder før denne helga. Av de 32 var "89ers" det beste laget, anført av Erik Helgetun som ble kåret til turneringens beste spiller, samt toppscorer med 5 mål i A-sluttspillet. Laget, der alle er født i 1989, slo Jokkepekka 3-2 etter ekstraomganger. Ryktet sier at det var behov for å plassere ut en ekstra benk da 89-modellene skulle spille kampene sine på grunn av et massivt trenerteam på sidelinja. I B-finalen gikk Hølonda Hooligans til topps etter å ha slått Rian Farmers 3-2. 

OTI Førjulscup All Star Team:

Keeper: Morten Knutzen (Horrokuk)

Forsvar: Johan Pääaho Svanem (Jokkepekka), Huy Ta Nguyan (Rødde Futsal)

Angrep: Ole Næss (89ers), Erik Bjørkli Helgetun (89ers)

 

Se alle bildene fra cuphelga under Bilder.

 

Kompiscup270

Turneringens beste, Erik Bjørkli Helgetun