27.04.2012 - Håndball

Adecco Yngres Cup på Elverum

Supportere

OIF Håndball deltok med hele 10 lag i Adecco Yngres Cup på Elverum 20. - 22. april 2012, med spillerne i alderen 9 til 16 år. Totalt var det i underkant av 200 personer fra Orkanger tilstede under turneringa, altså en stor OIF-delegasjon med både spillere, trenere, lagledere og foreldre.

Mye folk og stor spilleglede skapte en god sportslig og sosial ramme rundt turneringa.

OIF-lagene gjorde det veldig godt resultatmessig i alle klasser. Både G12 og J16 klarte å gå til semifinale i sine klasser. Dessverre ble det tap i begge semifinalene, men lagene kan si seg veldig godt fornøyde med prestasjonene.

I de aller yngste klassene spilte man seriespill uten sluttspill. Også i disse klassene gjorde spillerne en kjempeinnsats med mange gode prestasjoner!

Gjennom hele turneringa ble OIF-lagene heiet fram av et svært entusiastisk publikum fra Orkanger. OIF-publikummet gjorde seg positivt bemerket i alle hallene!

Adecco Yngres Cup var avslutningsturneringa for OIF-lagene sesongen 2011/2012, for øvrig en svært positiv og innholdsrik sesong for OIF-håndballen.

OIF vil rette en spesiell takk til alle sine trenere og lagledere for den imponerende innsatsen som legges ned for barn og ungdom innen OIF-håndballen.

Som styreleder blir jeg veldig takknemlig overfor støtteapparatet når jeg ser hva dette arbeidet betyr for alle barn og unge i OIF Håndball.

 

Se bilder fra turneringa i Fotoalbum.

 

Med vennlig hilsen
Øyvind Togstad