29.03.2012 - Håndball

Håndballavslutning for sesongen 2011-2012

Avslutning 2012

Over 300 spillere og foresatte, trenere, lagledere, dommere, samarbeidspartnere og andre håndballinteresserte var tirsdag samlet til den årlige fellesavslutningen for Orkanger IF Håndball.

Arrangementet var også i år lagt til Orkdal Rådhus, der både kinosalen og kommunestyresalen ble benyttet.

Samtlige aldersbestemte- og senior-spillere ble presentert på scenen. Over 60 mini-spillere fikk tildelt innsatsdiplom, det samme fikk alle J10- og G10-spillerne. Denne aldersklassen består av 20-25 spillere av hvert kjønn. 

For lagene J12, G12, J14 og J16 ble det utdelt innsatspokaler til verdige vinnere.

Årets spiller ble kåret for Kvinner senior. For 3.divisjonslaget ble denne utmerkelsen, helt fortjent, tildelt Mali Lilleås Næs.

Årets lag sesongen2011/2012 i OIF Håndball ble J14.

Den fullsatte kinosalen fikk servert utrolig flott «kortreist kultur». Dette gjennom sang og musikk av Maja Aspås Teialeiret, Ingrid Sæterbakk og bandet Easy G. Ingrid er også en aktiv håndballspiller på OIF J16.

OIF Håndball driver godt for tiden med mange aktive lag og spillere, og god rekruttering. Avdelingen har mange frivillige som stiller opp både når det gjelder treninger, kamper og andre arrangement, samt jobben med å skaffe inntekter.

OIF Håndball har også knyttet til seg mange gode samarbeidspartnere som stiller opp som både sponsorer og med andre tjenester.

Uten støtten fra både samarbeidspartnerne og frivilligheten internt i OIF, hadde det ikke vært mulig å drive håndballaktiviteten på dagens nivå. Som takk for dette fikk alle trenere, lagledere, dommere og utvalgsmedlemmer overrakt en rose for jobben som har vært lagt ned gjennom sesongen 2011/2012.

Selv om dette var den formelle avslutningen på sesongen, så er ikke håndballsesongen helt over enda. OIF Håndball reiser med hele 9 lag til Adecco Yngres Cup på Elverum 20.-22. april. Her vil rundt 200 personer representere OIF Håndball på en positiv måte!

Se bilder fra avslutningen i Fotoalbum