2-2 (62): Karoline Bæk Haugen

Dommer: Frode Øyangen, Trond IL.

Orkanger 2: Hanne Hoff; Giselle Uwingabire, Eli Sølberg Tretøy, Anne Berit Moe, Tonje Sundli Fossvoll, Maria Berdal, Hedda Berge, Nora Lund, Sara Roong Rønningen, Anneli Hellandsjø, Karoline Bæk Haugen. Innbyttere: Kari Marte Olsen, Gunnhild Wingan, Eirin Koren Lefstad.

Vi har fått følgende rapport fra Stian Hegglund Bakken:

Kampen ble sparket i gang på EXTRA Arene i et skikkelig regnvær med ganske kraftige vindkast.

En litt rolig start på kamen, men etter 4 minutter fikk Orkanger en corner som resulterte i en ganske bra målsjanse. Etter denne målsjansen så hadde Ranheim mye ball å ville mest og det resultere i at de gikk opp i ledelsen etter 19 minutter spilt av kampen. Etter målet så oprettholder Ranheim presset, men Orkanger sender Sara Rønningen så å si gjennom alene med keeper som desverre redder skuddet. Orkanger tar over kampen mer og mer og etter 30 minutter så sender Eli en langpasning mo Sara som krangler frem en corner. Nora tar corneren og Eli setter den i mål etter 31 minutter spilt. Etter utligningen så hadde Orkanger en fin periode med mye bra spill og Sara setter den i mål, som desverre blir korrekt avblåst for offside.

Rett før pause så ble det spilt opp på en Ranheimspiller som er i offside. Giselle løper igjen spilleren og snapper opp ballen. En liten kommunikasjonssvikt mellom forsvarer og keeper resulterer til at ballen går forbi keeper og treffer stang inn før Ranheim har en 2-1 ledelse rett før pause

I andre omgang så starter Orkanger med å ha mest ball og de vil mest og vi jakter en utligning. Etter 61 minutter så blir vi belønnet for å stå høyt å opprettholde presset. Ranheims keeper sender en litt uheldig ball til Karo som fra 20 m skyter over keeper og rett i mål.  Stillingen er 2-2, men etter 70 minutter kommer en Ranheim spiller alene med Hanne. En klasseredning fra Hanne holder oss fortsatt på stillingen 2-2.

Etter 77 minutter så sender Eli i vei en strålende langpasning til Sara som tar den ned, parkerer stopperen, skyter, men desverre for Orkanger så redder keeperen il Ranheim skuddet og det ender opp med en corner som ikke blir noe særlig av siden regne høljer ned på Extra arena.  I sluttminuttene så virker det som begge lag er fornøyd med 2-2. Ranheim får en corner i sluttminuttene, men Orkanger avklarer før dommeren blåser av kampen.

En meget bra gjennomført match av Orkanger i den første kampen i 4. divisjon sesongen 2017.