4-2 (59): Karoline Bæk Haugen

4-3 (71): Ingrid Elise Aadland

Dommer: Hussein Ali Sharif, Tiller IL

Orkanger 2 (tropp): Linda Stenvik, Liss Dragseth, Nora Lund, Eirin Lefstad, Sara Rønningen, Ingrid Stuen, Hedda Bergan, Karoline Bæk Haugen, Hege Syrstadeng, Anneli Hellandsjø, Giselle Uwangabire, Jenny Johnsen, Maria Monsen, Solveig Sugustad, Eli Tretøy.

Våre jenter fikk en god start på kampen med ledelse allerede etter fire min. Et skudd ble redda av keeper og i kamp om ballen på returen ble Sara hekta. Eli var sikker på straffa. Etter kvarteret ble ledelsen dobla da Karo lobba ballen over keeper og Sara fulgte opp med å sette ballen i tomt bur. Men det gikk bare to min., så reduserte Hitra. Et overlegg på bakerste ble hedda inn i lengste av en mutters alene Sara Baglo Lund. Ikke lenge etter brente lagene hver sin store sjanse innafor et min., skudd som gikk like utafor etter gjennomspill.

Karo var igjennom etter 34 og skjøt like utafor, fire min. senere hedda en Hitraspiller rett på Linda. Min. etter stod det 3-1 da Karo var sikker alene med keeper etter å ha blitt spilt gjennom av Ingrid. De grønnkledde gjestene svarte to min. før pause med kveldens skåring da Nina Antonsen testa skuddfoten fra 25 meter og ballen suste inn.

Et snaut kvarter ut i 2. omgang falt det som skulle vise seg å bli avgjørelsen da Karo ble frispilt av Sunniva og satte sitt andre for kvelden. Hun fikk en stor sjanse til hattrick etter 68 etter en forsvarsglipp, men hun skjøt utafor. Gjestene ga seg ikke og etter 71 skåra Ingvild Aadland med et skudd i lengste, og de var nær utligning etter 82 da Linda redda ei avslutning som kom som resultat av et godt angrep.

Med bare et mål foran var det alltid en fare for at seieren kunne glippe som mot Leik for ei uke siden, men denne gangen holdt det helt inn og våre 2. lagsdamer står nå med 7 poeng etter tre kamper. Enda en hjemmekamp venter f.k. tirsdag 23. april kl. 20:00. Da kommer Singsås på besøk. Men før det er det serieåpning for A-lagsdamene nå lørdag 21. april kl. 14:00 når Molde kommer på besøk. Møt opp da folkens!