1-0 (26): Nora Lund, assist: Karoline Bæk Haugen

1-1 (68): Cornelia Norheim Johansen

Dommer: Morten Hergren, Jonsvatnet IL

Orkanger 2: Mari Høiseth Skjølberg - Hanne Meland, Jannicke Snildal, Kari Marte Olsen, Giselle Uwingabire - Nora Lund, Gine Fugelsøy, Hege Syrstadeng - Hanne Fugelsøy, Karoline Bæk Haugen, Eirin Lefstad (start 11-er), Linda Stenvik, Ingrid Stuen, Hedda Bergan, Sigrid Haugset, Jenny Johnsen (alle spilte).

Bildet er tatt etter at Nora (nr. 4) skåra.

To kamper på likt i kveld og vi dekka en omgang på hver. 4. divisjonsdamene dominerte stort i 1. omgang mot Nidaros, utenom fulltrefferen til Nora fra langt hold oppe i hjørnet traff både hun og Jannicke tverra. Nidaros hadde ikke én kvalifisert sjanse i 1. omgang, men rapportene fra 2. omgang forteller at gjestene kom mye mer med i kampen. Likevel fikk de bare én klar sjanse, og den skåra de på. Litt usikker på om vi har rett målskårer fordi de registrerte ikke tropp på fotball.no, men vi tar sjansen på at draktnr. stemmer overens med forrige kamp de spilte. Ellers var det en kamp som ble prega av en god del vind.

Våre jenter er fortsatt på 4. plass, med 24 poeng på 13 kamper og ti poeng ned til plassen bak og to poeng opp til "bronseplassen". Neste kamp er borte mot Rissa nå torsdag.

Dommer: Egil Helge Rønning, Ørland BK

Gule kort: Øyvind Henningsen, Øyvind Bakken, Erik Solheim, Abdulkadir Mohammed Abdi og Kjell Anders Storsand, alle Orkanger 2.

Orkanger 2, tropp: Thomas Nielsen, Kjell Anders Storsand, Hugo Sundli, Øyvind Bakken, Kenneth Sommervold, Marvin Aunan, Øyvind Henningsen, Jonas Solbu, Benjamin Gjengstø, William Knutsen, Erik Solheim, Abdulkadir Mohammed Abdi, Vegard Helbæk, Markus Vullum.

Her gikk vi altså glipp av alle skåringene til våre gutter, som la grunnlaget for seieren i 1. omgang. Kenneth og Hugo samarbeida om de to første, kaptein Bakken satte 3-1 på et frispark fra 20 meter og Henningsen prikka inn ei straffe. Da vi ankom var det Abdi som stod i mål, han bytta med Hugo de siste 10 minutta + 6 min. tillegg og bidro da som utespiller. Gjestene hadde grep om kampen de siste 45, våre karer hadde noen gode sjanser på kontra, men det var ikke noe å si på at de blåkledde putta to, sjøl om den siste var av den heller lettkjøpte sorten. Uansett så holdt vårt lag unna til tre poeng mot nr. 2, og hjalp med det serieleder Nidaros med å beholde ei avstand på 6 poeng.

2. lagsgutta styrka 6. plassen som de innehar nå med 14 poeng på 11 kamper. Neste utfordring er 7. plasserte Klæbu borte nå torsdag, de er fire poeng bak.

Under ser vi ei fin klarering av unggutten Markus Vullum. Bilder fra begge kampene kommer på Facebooksida vår i morgen kveld.