1-0 (5): Samad Jamder, assist: Per Olav Jensen

2-2 (86): Hassan Ali, assist: Kristian Blåsmo

3-2 (90): Rune Asphaug

Dommer: Marit Buhaug Folstad, Buvik IL

Gule kort: Per Olav Jensen, Orkanger og Kristian Møller og Anders Kruke, Hommelvik

Orkanger: Anders Vuttudal - Eirik Torblå, Odd Even Rindalsholt Ross, Daniel Lorentzen, Marvin Aunan - Nils-Helge Hegvik, Per Olav Jensen, Lars Ebbesen - Samad Jamder, Rune Asphaug, Hassan Ali. (start 11-er), Azamat Zabijev, Anders Ustad, Benjamin Gjengstø, Kristian Blåsmo.

Etter å ha tapt mange poeng på slutten var det endelig vår tur til å snu en kamp og vinne, og det smakte virkelig godt! Begynnelsen var da også veldig god da kaptein Perry fant Samad med ei strøken pasning, unggutten kjempa seg fri og skjøt i hjørnet til 1-0. Men etter det var det skrint med sjansene for vår del og i en periode fra midt i omgangen dominerte de grønnkledde gjestene og var nære utligning etter 26 da ei hedding etter frispark gikk like utafor.

Men tre min. senere fant en fin stikker ut på kant en Hommelvikspiller som la inn og der hedda Håkon Stokke over Anders og i kassa. Heldigvis kom vi etterhvert til hektene og på slutten av 1. omgang var det vi som var nærmest. Gjestenes keeper måtte slå en kårner etter 39 over etter ei bra hedding, og på den kårneren hedda Odd Even i tverra. I det 42. min avanserte Perry til dødlinja, men ingen var foran mål for å putte.

2. omgang starta med at Rune skjøt like over, men så skjedde lite foran målene før Hommelviks Herman Aalberg skjøt i tverra etter 64 og skuddet på returen ble blokkert. Vi hadde et godt skudd som keeper redda etter 69, og etter 70 skåra Odd Even etter et frispark, bare for å se at dommer annulerte. Istedet var det gjestene som gikk opp i ledelsen da en kårner gikk over keeper Anders og Ask Halldorson hedda inn på bakerste.

Etter 81 fikk vi en kanonsjanse etter kårner da ballen gikk over keeper, men ingen klarte å få ballen dit den skulle. Heldigvis satt den fem min. senere og regien hadde den 15 år gamle debutanten Kristian Blåsmo. Han fant Hassan på bakerste med ei lekker pasning, og spissen hadde bare å bredside inn. Det var som å få en rakett en viss plass og vi kjørte på for seiersmålet og Rune og Perry hadde begge gode forsøk som endte over.

Men så, like på overtid fikk vi frispark rett utafor 16 og som vi ser på bildet skrudde Rune ballen over keeper og i hjørnet. Vakkert, og skikkelig deilig for gutta etter mange poengtap på slutten! Også artig at det var tre juniorer som stod for skåringene, det er et godt bevis på at det gror godt her på Orkanger! Også artig for disse tre samt Lars, Odd Even, Benjamin, Azamat og Kristian som kom fra en mindre god opplevelse med G 19-laget på tirsdag.

11 poeng på 7 kamper er fasiten så langt, KIL/Hemne 2 (b) 19. juni og Frøya (h) St. Hansaften er oppgavene som gjenstår før sommerferien.