ORKANGER - KIL/HEMNE 0-9 (0-4)

Treningskamp

Mål kom i følgende minutt: 25, 36, 39, 40, 50, 54, 65, 73, 78.

Troppen (alle spilte): Eirik Bratland, Liss Dragseth, Tonje Sundli Fossvoll, Gine Fugelsøy, Synnøve Mjør Wingan, Kari Marte Olsen, Eli Sølberg Tretøy, Sigrid Ytterhus Haugset, Nora Lund, Heidi Slupphaug, Hedda Berg Pedersen, Trine Sommervold, Lina Marie Åsløkk, Silje Lunde Olsen, Ingrid Stuen, Mari Lian.

Våre nyopprykka 2. divisjonsdamer fikk en leksjon i effektivitet og i håndtering av dødballer i kveldens treningskamp mot det like nyopprykka 1. divisjonslaget KIL/Hemne. Vi hang med i 25 min., ja, det var våre jenter som starta best og var virkelig offensive de første ti minuttene. Faktisk kunne vi tatt ledelsen etter sju min., da en corner ble svingt inn på bakerste og vår spiller der var bare millimetre fra å nå ballen på blank kasse.

Etter 0-1 hadde vi også tre fine sjanser, spesielt ble det skapt mye bra på kontringer på kant med påfølgende innlegg. Men mye rakna da 0-2 ble satt inn, tre baklengs på fem min. og 0-4 til pause. I 2. omgang kom også måla jevnt og trutt. Enkelte sjanser hadde vi også, og vi var igjen godt med de siste ti minutta og skapte en del da. Men KIL/Hemne var innstilte på å holde nullen, og det klarte de.

Trenerduoen Bjørn Bakken og Paal Magnus Tødaas var sjølsagt ikke fornøyd med resultatet, og spesielt ikke at så mange baklengs kom på dødball. Fire på hjørnespark og et på frispark. Innsatsen burde også vært bedre, men Bakken sa at dette ikke var representativt for hva våre damer er gode for, og at han er trygg på at vi skal hevde oss godt i årets 2. divisjon.

Seriestart er 22. april, så det er ennå god tid til å riste av oss dagens opplevelse og få inn den sjøltilliten og gløden som trengs for å hevde oss i en høyere divisjon.

Trener Bakken kunne forøvrig opplyse at keeperproblemet ser ut til å løse seg, og at en ny signering er på vei inn.