1-2 (89): Erik Garberg

Dommer: Steinar Holten, Gauldal FK

Gule kort: Samad Jamder, Hassan Ali og Markus Wehn Hansen, Orkanger og Abd-Qadir Nur Abd-Qadir, Orkla 2

Orkanger (tropp): Petter Wåtland, Odd Even Rindalsholt Ross, Mats Berg Pedersen, Rune Asphaug, Emmanuel Bucumi, Markus Svinsås Buan, Azamat Zabijev, Egil Sletvold-Aune, Benjamin Gjengstø, Markus Wehn Hansen, Kristian Haugbjørg, Hassan Ali, Samad Jamder, Linus Larsson, Markus Vullum, Lars Ebbesen.

Det var duka for lokaloppgjør i Idrettsparken i kveld da våre juniorer tok imot Orkla 2 i det som ble en meget jevn kamp med gode sjanser til begge lag, spesielt i 1. omgang.

I åpningsmuinuttene brente lagene hver sin store sjanse før vi fikk en ny stor mulighet ved kaptein Lars etter 18 som den gode Orklakeeperen Håvard Fagerli redda. Men minuttet etter måtte han kapitulere da Azamat kom igjennom og skåra sikkert. Gjestene ropte iherdig på offside, men ble ikke hørt av dommer. I denne perioden kom sjansene fort, Abd-Qadir skjøt like utenfor for Orkla 2 to min. senere og et min. etter det igjen skjøt Rune i stanga.

Etter snaue halvtimen stod det 1-1 da Erik Garberg kom inn fra høyre og nærmest løp ballen i mål. Dette var starten på en periode der de hvitkledde kjørte kampen og pressa våre gutter bakover. Det kulminerte med ei avslutning utenfor etter et overlegg i det 40. min. Etter 44 hadde Hassan en liggende avslutning like utenfor og i omgangens siste minutt hadde vi ei hedding som traff oppå tverra.

Seks min. ut i 2. omgang fikk vi straffe etter en forseelse mot Hassan. Samad gikk for et lavt skudd i keepers høyre hjørne, men der lå Håvard Fagerli og redda til kårner.

Etter dette ble det en sjansefattig omgang, for oss var Rune den største trusselen. Han gjorde alt sjøl etter både 55 og 67, først redning av keeper, så skudd over. Orkla 2 produserte ikke all verden de heller, men i det nestsiste minuttet av ordinær tid avgjorde de. Erik Garberg stakk igjennom på et overlegg inn i boksen og skjøt i mål på første berøring. Rimelig surt og på tampen fikk vi da også to frustrasjonskort.

Dette betyr at våre gutter er nr. 6 med 6 poeng, like mange poeng som Orkla 2 tre plasser bak. De er på kvalikplass. F.k. tirsdag møter våre gutter Tillerbyen 2 som ligger på nedrykksplassen med 3 poeng. Seier der er meget viktig for ikke å bli blanda inn i nedrykksstriden i vårserien. Merk at denne kampen er flytta hit til Orkanger og blir spilt på bane 2, eller "Slitebanen" kl. 19:00 f.k. tirsdag 6. juni. Flyttinga måtte gjøres fordi Tillerbyen ikke klarte å oppdrive en ledig bane i Trondheim den kvelden.