5-2 (90): Rune Asphaug

Dommer: Kjell Arne Bolkan, Namsos

Gult kort: Hassan Ali, Orkanger

Orkanger: Petter Wåtland; Markus Svinsås Buan, Odd Even Rindalsholt Ross, Egil Sletvold-Aune, Benjamin Gjengstø, Mats Berg Pedersen, Lars Ebbesen, Samad Abdul Jamder, Rune Asphaug, Hassan Ali, Azamat Zabijev. Innbyttere (alle spilte): Emmanuel Médard Bucumi, William Knutsen, Jens Viken Lium.

At Heimdal ledet 2-1 til pause var svært flatterende for gjestene. De hadde tre sjanser i 1. omgang og scoret på to av de, begge på kontringer. Vi brente den ene sjansen større enn den andre, og frustrasjonen begynte å bre seg da Azamat kom inn på høyresida av 16 og satte ballen i motsatt kryss etter 26 minutter. De grønnkledde holdt stand og var spillemessig ørlite bedre med fra start i 2. omgang. Men vi fikk etterhvert overtaket og utligninga kom etter 64 min., innbytter Emmanuel netta etter innlegg fra Egil.

En begynte vel så smått å forberede seg på ekstraomganger, men seks min. før ordinær tids slutt slo Samad et hjørnespark som en Heimdalgutt var uheldig og sette i eget mål. Bildet viser denne scoringen. Heimdal kjørte alt fram for utligning, og det ga våre gutter store rom å kontre i. På overtid spilte Samad Rune igjennom og han løfta ballen over keeper og i nettet. Da vi egentlig ønska at dommer skulle blåse av kom vi på en ny overgang, et framspill nådde Rune som runda keeper og satte ballen i tomt bur.

Trener Ketil Stellander var fornøyd med at laget klarte å snu kampen, men var ikke fornøyd med effektiviteten i 1. omgang og med forsvarsspillet som førte til de to tidlige baklengsmålene. Men når alt kommer til alt så var det viktigst å vinne og vi er nå klare for junior-NM. Så da er det bare å vente i spenning på 1. rundeoppsettet!