1-0 (11): Rune Asphaug, assist Per Olav Jensen

2-0 (18): Per Olav Jensen, assist Hassan Ali Ahmed

2-1 (34): Robert Jonli

Dommer: Egil Helge Rønning, Ørland BK

Gult kort: Samad Jamder, Orkanger

Orkanger: Anders Vuttudal - Åge Andersen, Odd Even Rindalsholt Ross, Marvin Aunan, Daniel Lorentzen - Mats Berg Pedersen, Nils-Helge Garli Hegvik, Lars Ebbesen - Per Olav Jensen, Rune Asphaug, Hassan Ali Ahmed (start 11-er), Markus Svinsås Buan, Azamat Zabijev, Benjamin Gjengstø, William Knutsen, Samad Jamder.

Det var tydelig at gutta var sugne på årets første 3-poenger for vi gikk rett i strupen på Rindal fra start og kjørte over de de første 25 - 30 minuttene. Vi hadde allerede hatt flere gode tilbud da Rune satte 1-0 i det 11. min. etter innlegg fra kaptein Perry. Sju min. senere var Perry målscorer da han ble spilt gjennom av Hassan og skjøt forbi keeper. En Rindalsspiller prøvde å avverge på strek men klarte bare å hjelpe ballen videre inn. Vi velger å gi Perry scoringa.

Rindal hadde mer enn nok med å henge med i starten og vi burde ha scora 2-3 mål til utifra de sjansene vi produserte. Men så kom Rindal mer med og etter 34 min. ble det skåring da Robert Jonli netta på en kårner.

Gjestene gikk ut i hundre etter pause og etter at Perry skjøt over via keeper fire min. ut i omgangen brente de tre store sjanser på fire min. Vi kom oss heldigvis, forsvaret fikk samla seg og vi klarte å demme bedre opp for deres angrep. De brente en ny god sjanse midt i omgangen, mens det var Perry som var farligst for oss. Etter 80 min. var han nære på da keeper slo et frispark over. Tre min. senere gjorde Hassan et akrobatisk forsøk på å nette på et overlegg, men ballen gikk utafor. I det 86. min. skåra Rindal på kårner og jubla høyt, men dommer annulerte for offside.

Det var stor entusiasme og spenning langs gjerdet da kampen gikk inn i overtida og etter 4-5 min. tillegg blåste dommer Rønning av og vi kunne juble for 3 deilige poeng.

Det vi kan ta med oss fra denne kampen er den sterke åpninga der vi kjørte over Rindal. Klarer vi å holde lenger på disse gode periodene så bør det bli flere 3-poengere utover. Om ei uke, fredag 12. mai kl. 20:00 er det lokaloppgjør borte mot Svorkmo og det er bare å ta turen og heie fram gutta.

Resultat ellers denne runden: Tempo - Svorkmo 2-3, Hommelvik - Malvik 2-2 og Frøya - Lånke 1-0. KIL/Hemne 2 - Hitra spilles mandag. Frøya topper med 7 poeng.