2-3 (89): Mustaf Mohamed

Dommer: Francesco Marra, Trygg/Lade SK

Orkanger: Magnus Langholm - Øyvind Henningsen, Benjamin Gjengstø, John Arne Rekstad, Nils-Helge Garli Hegvik  - Marvin Aunan, William Knutsen, Thomas Nielsen - Sander Halvorsen, Mohamed Ali Ahmed, Mustaf Mohamed (start 11-er), Erik Solheim, Martin Lund, Abdulkadir Mohammed Abdi, Kenneth Sommervold, Mihretab Abrha.

Høstsesongen starta med det som var melodien før ferien, med tap. Men det var mye positivt å hente fra kveldens kamp som bør gi optimisme med tanke på å kapre en del poeng utover.

Etrter en jevn start på kampen var det gjestene fra Trondheim som skapte den første store sjansen etter 11 min., men forsvaret og keeper Magnus rydda opp. Etterhvert tok vi over og spilte faktisk god fotball og produserte sjanser, tre på tre min. fra det 18. til det 20. min. Godt kombinasjonsspill ga Marvin sjansen, men keeper var nede ved stolpen og redda. Sander sendte i vei et skudd som keeper tok og et skudd fra distanse gikk lite utenfor.

Dessverre var det gjestene som etter det fikk uttelling, og det to ganger på et minutt. Ole Sundnes var dagens mann for Trond og satte 0-1 med et skudd innmed stolpen etter 25 og forvalta et innlegg fra høyre på beste måte min. senere.

Vi kom tilbake i kampen i det 35. min. da William kom inn i 16 på høyre, skjøt i lengste og med det reduserte til 1-2. Trond fikk et par sjanser til før de fikk straffe minuttet før pause. Ole Sundnes var sikker og fullførte hattricket sitt.

2. omgang var oppløftende i den forstand at vi holdt nullen bl. a. takket være solid spill av unge Magnus i buret. Mustaf var svært nære redusering etter snaue timen da han lobba ballen i tverra. Trond traff stolpen etter 73 og fem min. etter det hadde vi en god overgang som endte med skudd utenfor.

I det 89. min. kom så reduseringa da Mustaf uforstyrra fikk hedde inn et godt hjørnespark. Dessverre kom den skåringa litt for seint for en skikkelig sluttspurt og Trond holdt ut til tre poeng.

Med såpass mye positivt var det noe surt at det endte uten poeng, men sånn er det ofte for lag som sliter i bunnen. Vi må bare se framover og neste lørdag 18. august er det bortekamp og bunnoppgjør mot Frøya. Vi slo de i vårkampen og vi får håpe at kveldens spillemessige opptur fortsetter og gir seg utslag i poeng da.

Resultater ellers i kveld: Nidaros - Buvik 1-7 og Svorkmo - Charlottenlund 2 6-4. Det betyr at Svorkmo fortsatt leder med to poeng på Buvik. Rindal - Flatås spilles i morgen og KIL/Hemne 2 - Frøya går søndag.

Under ser vi William bli gratulert av Mustaf for sin skåring.