5-1 (47): Joachim Elshaug, assist: Hassan Ali

5-2 (49): Joachim Elshaug, assist: Rune Asphaug

Dommer: Jonas Sjømæling, Stjørdals-Blink

Gult kort: Eirik Torblå, Orkanger

Orkanger: Anders Ustad - Eirik Torblå, Joachim Elshaug, Odd Even Rindalsholt Ross, Daniel Lorentzen - Nils-Helge Garli, Lars Ebbesen (Kristian Blåsmo 62), Mats Berg Pedersen (Marvin Aunan 46) - Rune Asphaug (Martin Lund 78), Hassan Ali, Benjamin Gjengstø (Markus Svinsås Buan 78).

De siste 20 minuttene av 1. omgang ødela alt i kveldens kamp mot KIL/Hemne 2. Det var to lag som ville spille kjapp fotball og vi brente tre store sjanser de første 25 minutta. Så fra 26 gikk rullegardina ned, først et langskudd, så ei upressa avslutning fra 18 meter. 3-0 var etter et flott gjennomspill og alene med keeper, vi brente en ny stor sjanse etter det. 4-0 kom som følge av at forsvaret sov og det ble også 5-0 før den helsvarte omgangen var over.

Til 2. omgang kom Marvin inn for Mats og Joachim ble satt opp som spiss i comebacket. Det resulterte i to mål de første fire minutta. Først da han stussa inn et frispark fra Hassan, dernest etter å ha blitt frispilt av Rune. Det ble ikke mer sjøl om det ble lagt om til 3-5-2 på slutten. Det nærmeste var ei annulert skåring fra Nils-Helge.

Vi er fortsatt på 4. plass med 11 poeng etter 8 kamper. Vårsesongen avsluttes f.k. fredag, på sjølveste St. Hansaften når det er klart for kamp mot 2. plasserte Frøya kl. 20:00.