1-1 (7): Erik Selven, ass: Azamat Zabijev

5-1 (36)

5-2 (87): Mats Berg Pedersen, ass: Per Olav Jensen

Dommer: Hussain Ali Sharif, Tiller IL

Orkanger: Imran Basit - Martin Lund, Åge Andersen, Lars Ebbesen (Marvin Aunan 54), Benjamin Gjengstø (Abdisalam Ali 68) - Nils-Helge Garli Hegvik, Mats Berg Pedersen, Per Olav Jensen - Rune Asphaug, Erik Selven, Azamat Zabijev.

Dette var kampen der vi skulle ta et langt steg mot ny kontrakt, istedet havna vi djupere i gjørma og inviterte jumbo Hommelvik inn i kampen om å redde plassen. Med seier i hengekampen mot lokalrival Malvik på mandag er de bare tre poeng bak. Får KIL/Hemne 2 - Tempo en vinner på søndag er vi på siste sikre plass før skjebnekampen mot KIL/Hemne 2 på OMA neste lørdag.

I kveldens kamp gikk hjemmelaget opp i ledelsen etter bare tre min. Erik Selven utligna etter sju da han dro av keeper før han satte ballen i mål etter flott framspill av Azamat. Men resten av 1. omgang er bare å glemme. 2-1 kom etter rot i egen 16, 3-1 som resultat av effektivt angrepsspill, på 4-1 trodde alle at det var offside, og 5-1 kom etter mer rot i forsvaret. Vi vant 2. omgang 1-0 etter skåring av Mats som ble spilt fri av Perry.

Nå er det to kamper igjen til å berge plassen og berge sesongen. Trener Ketil Stellander sa for noen uker siden i Søra at vi er for gode til å rykke ned, men undertegnede har opplevd at trenere og spillere som har sagt det før om eget lag har måttet spise i seg ordene når sesongen ble ferdigspilt og fasiten har vist nedrykk. Når alt kommer til alt så lyger en sluttabell aldri. Derfor er det bare å brette opp ermene og vise at vi er gode nok til å spille 5. divisjon også neste år!