1-5 (68): JTom Christian Framnes

Dommer: Petter Eriksen, Trygg/Lade SK

Gult kort: Magnus Lundhaug, Buvik

Orkanger (tropp): Eirik Bratland, Kristoffer Sollien-Klo, Jens Fredrik Andersen, Benjamin Gjengstø, John Arne Rekstad, Mohamed Ali Ahmed, Marvin Aunan, William Knutsen, Sander Halvorsen, Mustaf Sharif Mohamed, Martin Lund, Abdilkadir Abdi, Vegard Helbæk, Mihretab Abrha, Sigve Kattem.

En traurig vårsesong ble avslutta i går med lokaloppgjør mot Buvik, og det endte også med et solid tap. Buvik hadde ballen mest fra start, men vi spilte oss også til noen bra sjanser, bl. a. ved Mustaf og Benjamin. Gjestene gikk opp i ledelsen etter snaue kvarteret, men vi utligna etter 32 da Mustaf hedda inn et hjørnespark som Buviks keeper feilberegna (bildet viser skåringa). Buvik gjenvant ledelsen minuttet før pause da kaptein Nilsen satte inn et frispark fra ca. 20 meter.

I 2. omgang befesta Buvik sitt grep på kampen og avgjorde definitivt med tre mål på ni min. Det første på hedding etter hjørnespark og det siste på et nytt frispark, slik at tre av deres mål kom på dødball. Etter det dabba instensiteten i kampen og lite ble produsert.

Ellers denne runden: Svorkmo - Flatås 3-0 og Frøya - Rindal 1-4. KIL/Hemne - Trond venter til 7. august, mens Nidaros og Charlottenlund 2 gjorde opp sitt mellomværende tidligere i vår.

Dette betyr i klartekst at vi har sakka akterut sammen med Frøya. Begge lag er under streken med 4 poeng og det er åtte opp til KIL/Hemne 2 og Charlottenlund 2.

Vi får håpe på en bedre høst, den starter med hjemmekamp mot Trond fredag  10. august kl. 20:00.