3-4 (90 + 1): Mihretab "Mira" Abrha

Dommer: Jens Ole Selnes, Kolstad Fotball

Gule kort: Martin Lund, Marvin Aunan og Øyvind Henningsen, Orkanger

Orkanger: Magnus Langholm - Martin Lund, Kristoffer Sollien-Klo, John Arne Rekstad, Benjamin Gjengstø - Marvin Aunan, Nils-Helge Garli Hegvik, Thomas Nielsen - Mustaf Sharif Mohamed, Sander Halvorsen, Vegard Helbæk. Benyttede innbyttere: Adrian Acosta, William Knutsen, Øyvind Henningsen, Mihretab Abrha, Abdulkadir Mohammed Abdi.

Etter 2-3 mot Trond og 0-1 i bunnoppgjøret mot Frøya sist lørdag ble det et nytt 1-målstap da KIL/Hemne 2 gjesta Idrettsparken i kveld. Ikke direkte ufortjent at det ble sånn da Magnus holdt oss inne i kampen med flere solide redninger. Men likevel bittert når det endte opp med at det bare mangla en skåring på at det ble poeng. For spillemessig er det framgang å spore, og det bærer håp om å øke poengfangsten de siste seks kampene av sesongen.

Kampen begynte med at vi hadde den første sjansen da Vegard skjøt like utenfor i det 6. min. Men gjestene tok ledelsen sju min. senere da Magnus ble runda og innlegget ble satt i mål fra kort hold. To min. etter det fikk Marvin ei skåring annulert for offside og samme mann traff krysstanga seks min. senere, det etter at Mustaf hadde bomma på en god sjanse i samme angrepet. Så fikk gjestene to gode sjanser hvorav Magnus redda fint den første.

I det 37. min. ble det 0-2 da gjestenes kaptein netta fra kort hold på keeperretur etter et langskudd. Magnus varta opp med ei ny god redning før Sander reduserte i det 40. min. etter at han snappa opp ballen da keeper redda et forsøk fra Adrian.

2. omgang så lenge ut til å bli målløs. De grønn- og hvitkledde hadde en håndfull bra sjanser, men Magnus rydda opp på flere av de. For vår del hadde Mustaf et bra skudd tidlig i omgangen som keeper redda til hjørnespark.

Men så avgjorde gjestene kampen med to skåringer på under minuttet i det 81. og 82. min. Først på ei kontring der Anders Volden ble kampens eneste 2-målsskårer før Morten Aunhaug traff blink med et langskudd. Men vi ga ikke opp. I det 84. min tvang Benjamin keeper til å gjøre ei fremragende redning på et frispark, men ballen dalte ned til Øyvind som hadde en enkel oppgave med å putte omtrent på streken.

Vi styrte kampen i sluttminuttene og nå hadde KIL/Hemne 2 nok med å forsvare seg. Keeper redda et skudd fra skrått hold to min. etter 2-4 og et min. på overtid slapp "Mira" løs, runda keeper og i duell med en forsvarer satte han ballen i lengste hjørne. Men det ble "too little too late" som de sier i England og kampen ebba ut med 3-4.

Men som nevnt så er det spillemessig framgang og vi blir ikke utspilt. Det gjør at referenten har godt håp om at vi skal hanke inn noen poeng på de gjenstående kampene, sjøl om vi ser nedrykket i hvitøyet.

Neste mulighet er også på hjemmebane, Rindal kommer på besøk til Idrettsparken neste fredag 31. august kl. 20:00. Et historisk møte, da det blir siste gangen vi spiller seriekamp mot de før de ved årsskiftet blir trøndere.