6-2 (90)

Dommer: Viktor Nystad Edvardsen, Ranheim

Gule kort Orkanger: Joachim Elshaug, Mats Berg Pedersen.

Orkanger: Imran Basit - Marvin Aunan (Martin Lund 66), Nils-Helge Hegvik, Odd Even Rindalsholt Ross, Benjamin Gjengstø - Hassan Ali, Lars Ebbesen (Samad Jamder 25), Mats Berg Pedersen - Per Olav Jensen, Joachim Elshaug, Erik Selven.

Vi kom skjevt i gang fra start da Malvik gikk opp i ledelsen på en gjennomløping allerede etter to min. Lars måtte ut med skade etter 25, ti min. senere utligna Joachim på et frispark fra 20 meter etter at han sjøl ble felt. Hans 4. mål på de tre kampene han har spilt etter comebacket i OIF-trøya.

Men vi var ajour bare i fem min., da fikk vertene et frispark som ble hedda inn. Ett min. før pause satte de et nytt frispark, rundt muren og i korthjørnet. 3-1 til pause og ni min. ut i 2. omg. har vi en god sjanse, men ballen går utenfor og Malvik kontrer inn 4-1. Marvin måtte ut etter 66 etter et par hodesmeller og sju min. senere ga hans innbytter Martin oss nytt håp da han satte inn returen etter et bra frispark av Samad.

Nærmere kom vi ikke, for i det 87. min. satte hjemmelaget inn 5-2 og på overtid fikk de også inn sitt 6. mål for kvelden. Det meldes om årsverste defensivt, og med tre strake tap er vi nå på siste sikre plass med fire poeng ned til KIL/Hemne 2 som spiller mot Lånke søndag. Begge lag har ti kamper.

Resultater ellers denne runden: Rindal - Tempo 2-2, Hommelvik - Hitra 2-2, Frøya - Svorkmo 1-4. Hitra i tet med 25 poeng på 11 kamper, tre poeng foran Svorkmo. Neste kamp er borte mot Rindal neste fredag 25. august, avspark på Rinnvollen gras er kl. 19:00.