1-1 (52): Maria Landrø Monsen, ass: Sara Rønningen

2-1 (58): Karoline Bæk Haugen, ass: Nora Lund

3-1 (65): Karoline Bæk Haugen, ass: Maria Landrø Monsen

4-1 (74): Tonje Sundli Fossvoll, ass: Sara Rønningen

6-1 (85): Karoline Bæk Haugen

Dommer: Borge Indergård, Lensvik IL

Orkanger: Mari Høiseth Skjølberg - Giselle Uwingabire, Hanne Meland, Eli Tretøy, Tonje Sundli Fossvoll - Liss Dragseth, Nora Lund, Hedda Bergan - Jenny Johnsen, Karoline Bæk Haugen, Eirin Lefstad (start 11-er), Linda Stenvik, Hege Syrstadeng, Maria Landrø Monsen, Sara Rønningen (alle spilte).

Bildet av målskårerne, f.v: Liss Dragseth, Maria Landrø Monsen, Karoline Bæk Haugen og Tonje Sundli Fossvoll.

Våre jenter fikk seg en skikkelig kalddusj da Selbu/Tydal skåra på sitt første angrep. Ingeborg Renå fikk et framspill og lobba kaldt over keeper fra langt hold etter slapt forsvarsspill fra vår side. Gjestene klarte å holde på ledelsen ut 1. omgang gjennom kontant og godt forsvarsspill. Vårt lag kom til få sjanser, et skudd som keeper slo til kårner og et skudd utafor.

2. omgang starta med et langskudd fra gjestene som Linda slo til hjørnespark. Etter det tok hjemmelaget skikkelig over og utligninga kom sju min. ut i omgangen. Sara ble spilt fram av Liss, leverte et sleivspark som ble en flott assist til Maria på bakerste stolpe, og hun satte ballen i åpent mål. Like etter redda gjestenes keeper et skudd med beina rett innmed stolpen før de sjøl var farlig frampå da Linda ble runda på 16, men forsvaret vårt klarte å rydde opp. I det 57. min. avslutta vi utafor etter kårner og i samme min. avslutta Maria i stanga da hun kom inn på venstre i 16.

I det 58.min. stod det 2-1 da Karo fikk ballen etter et kast fra Nora, vendte vekk en forsvarer og skjøt innmed stolpen. Etter 65 løp Maria opp en ball, vendte vekk en spiller og fant Karo som skjøt ballen under keeper og i nettet. Minuttet etter hadde vi et skudd som gikk utanfor via en forsvarer. Etter 74 stod det 4-1 da Sara la inn og Tonje fikk ballen og skjøt, keeper var uheldig og slapp ballen i mål. To min. senere retta gjestenes burvokter opp litt av inntrykket da hun var fint ute og møtte Sara som ble spilt gjennom.

Så etter 79 min. var det duka for kampens prestasjon: Liss gikk solo før hun fyrte fra omtrent 16 og opp i hjørnet! Fem min. senere la Sara inn, Nora skjøt, det ble ei blokkering som Karo var først på og fullførte hattricket sitt. Minuttet etter var Sara igjennom og skjøt på keeper, det samme gjentok seg tre min. senere. På overtid fikk gjestene en feit sjanse på et gjennomspill, men Linda var flott ute og redda. Kampens siste sjanse var når våre jenter traff stanga på en kårner.

I det hele tatt så var dette en skikkelig god 2. omgang av våre 4. divisjonsdamer. Selbu/Tydal ble slitne og det visste våre jenter å utnytte til fulle. Det var veldig mange som spilte meget godt i kveld og trener Monika Lunds vanskeligste jobb for kvelden var å sette opp stjernebørsen bak hattrickhelten Karo. Til slutt ble det:

¤¤¤ Karoline Bæk Haugen

¤¤ Eli Tretøy

¤ Hanne Meland

Resultat ellers i kveld: Meldal - Strindheim 3-1, Nidaros - Hitra 1-1 og Ørland - NTNUI 2 3-0. Den suverene serielederen Strindheim fikk seg altså en kraftig nesestyver mot lavt plasserte Meldal, men leder fortsatt med sju poeng på Hitra som har én kamp mindre spilt. Vårt lag er nr. 4 med 23 poeng, og har ny hjemmekamp mot Nidaros på OMA f.k. mandag 4. september kl. 20:00.

Under ser vi Liss Dragseth, som stod for kveldens fineste skåring.