30.04.2016 - Fotball

Seier i første hjemmekamp for damelaget

Uten navn

Etter et sterkt borteresultat mot Nardo i serieåpningen tok Orkanger imot Selbu/Tydal i første kamp i Idrettsparken.

Orkanger startet oppskriftsmessig og ledet 2-0 allerede etter 7 minutter, etter scoringer av Astrid Ustad på et langskudd og Tina Oddli Sundli på innlegg fra Silje Lunde Olsen. Trass i vanskelige vindforhold klarte Orkanger å produsere flere store målsjanser i første omgang, men scoret ikke sitt tredje før det hadde gått 37 minutter, da spissen Ingrid Stuen avsluttet et meget godt angrep med å sette ballen bak Selby/Tydal-keeperen.

Selbu/Tydal viste gjennom hele kampen at de var et hardtkjempende lag, og var særlig flinke til å vinne de mange duellene som kom ut av den kraftige vinden. Selbu/Tydal klarte derimot ikke å produsere noe særlig med målsjanser, noe Orkanger fortsatte med i andre omgang ved å komme rundt på kantene anført av meget gode Silje Lunde Olsen og Tina Oddli Sundli. Med 4-0 ti minutter etter sidebytte, nok en gang fra Tina, og 5-0 etter 67 minutter fra Silje, var kampen punktert. Selbu/Tydal reduserte 5 minutter før slutt, men det var aldri noen tvil hvem som skulle ta med seg de tre poengene fra Orkla Maskin Arena.

Orkanger stilte også med to debutanter i 3. divisjon. Nora Lund (15) og Marte Øyås (15) gjorde sakene sine bra og la definitivt inn en søknad om mer spilletid på dette nivået.