30.08.2016 - Fotball

Seier til damene, tap for herrene

Nora Lund mot Tangmoen

Herrene kunne med seier over Støren få et godt tak på Oppdal i kampen om førsteplassen i 5. divisjon, men slik ble det ikke. Damene i 3. divisjon fortsetter å imponere.

3. divisjon kvinner Orkanger - Tangmoen

Trass i vanskelige værforhold, med sterk vind, var det aldri tvil om hvilket lag som skulle få alle poengene på Orkla Maskin Arena fredag. Orkanger dominerte stort gjennom hele kampen, og seiersmarginen kunne godt ha vært enda større. Orkanger kom gang på gang rundt på begge kantene og fikk slått inn foran mål. Dette resulterte kun i 2 scoringer før pause, begge av Mari Lian, som fikk store rom og dominerte midtbanen gjennom stort sett hele kampen.

Etter pause satte Marthe Midtlyng inn 3-0 og allerede da var kampen i realiteten over. På tampen satte Ingrid Stuen inn 4-0, før 15-årige Nora Lund (bildet) avsluttet ballet da hun hamret inn sitt første seniormål for Orkanger. 5-0 og tre meget fortjente poeng.

Orkanger ligger nå på førstplass med men én kamp mer spilt enn Orkla. Tabellen kan du se her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=147539

5. divisjon herrer Støren - Orkanger

Kampen om førsteplassen i avdeling 4 ser ut til å stå mellom Orkanger og Oppdal, med Nidelv lurende bak. Etter Oppdals tap for Rindal kunne OIF styrke sin posisjon på toppen av tabellen, men bortekampen mot Støren endte med 1-3 tap.

Orkangers A-lag har slitt noe med sykdom og skader stort sett hele denne sesongen. Torsdag i forrige uke var intet unntak, og Orkanger hadde flere spillere ute til en vanskelig bortekamp. Situasjonen ble ikke noe bedre da midtstopper Sindre Belsås måtte ut med skade før 10 minutter var spilt. Midtveis i første omgang får Støren en straffe som sørger for ledelse til hjemmelaget. Før lagene går til pause øker vertene til 2-0 etter et balltap i farlig posisjon.

Orkanger starter andreomgangen bra med scoring av Daniel Lorentzen etter noen få minutters spill. OIF styrer som vanlig kampen, men får bare ikke ballen i mål. På overtid kontrer Støren inn 3-1 som blir sluttresultatet.

OIF innehar førsteplassen for tida, men har én kamp mer spilt enn Oppdal på andreplass. Oppdal spiller bortekamp mot Rennebu tirsdag kveld. Orkangers neste kamp er førstkommende fredag mot Nidelv i Idrettsparken. Nok et viktig oppgjør for kampen om opprykk der altså.