5-1 (90): Lars Garberg jr.

Dommer: Jan Håvard Esp, Orkla FK

Gult kort: Mustaf Sharif Mohamed, Orkanger

Orkanger: Magnus Isdal Langholm - Åge Andersen, Espen Berg, Kristoffer Sollien-Klo, Nils-Helge Garli Hegvik - William Knutsen, Marvin Aunan, Thomas Nielsen - Rune Asphaug, Adrian Acosta, Lars Garberg. Brukte innbyttere: Thomas Hansen, Vegard Helbæk, Mustaf Sharif Mohamed.

Herrene slo flott tilbake etter 4-målstapet mot Trond iserieåpninga og sendte likegodt Frøya hjem med 4-målstap! Det var spesielt andre halvdel av 2. omgang som var veldig god. Før hvilen var det mer jevnt,men vi hadde likevel flere solide sjanser. Et godt skudd gikk utafor etter 11, etter 17 gikk et skudd i en Frøyaspiller, Adrian runda keeper, men fikk ballen for langt foran seg da han egentlig bare skulle spasere den i mål. Lars ga oss 1-0 i det 26. min. da han uforstyrra fikk plassere ballen i lengste fra 10-11 meter etter å ha blitt spilt fri av Adrian.

For Frøya var den tidligere Tippeligaprofilen Alain Junior Olle Olle aktiv i den omgangen han spilte. Han var den som styrte det offensive spillet til gjestene og han prøvde seg flere ganger med skudd fra distanse, men heldigvis gikk de stort sett over.

I det 36. min. avslutta William i krysstolpen, han hedda på returen, men Frøyakeeperen tok fram ei klasseredning og vippa ballen over. Minuttet etter kom Rune farende inn i 16 på høyre, men avslutninga hans traff stanga. Istedet var det Frøya som utligna fem min. før pause. Et frispark fra nevnte Olle Olle ble hedda inn via stanga av Robin Måsøval. Rett før hvilen hadde vi en ny stor sjanse, men gjestenes keeper rydda opp.

Utover i 2. omgang tok vi over mer og mer og et varsel om det som skulle komme fikk vi det 59. min. da Adrian ble spilt igjennom av Rune og skjøt utafor lengste. Ti min. senere stod det 2-1 da vi kom tre mot tre på ei herlig kontring, Vegard ga til Adrian og unggutten skjøt sikkert i lengste. Etter det hadde ikke Frøya mye å spille opp med. I det 78. min. satte Rune ballen sikkert i lengste etter et glimrende angrep der ballen gikk på en berøring fra Mustaf til William og så til Rune. Ti min. etter det ble kampen definitivt avgjort da William hælsparka frekt til Rune som plasserte ballen sikkert i nota- Glasuren på kaka fikk vi på overtid da Lars også fikk sin andre for kvelden da han netta på et innlegg fra William, som dermed noterte seg for et hattrick i målgivende.

En solid gjennomført kamp altså, der det offensive spillet gleda tilskuerne. I 1. omgang slet vi med uttelinga, men det kom seg betraktelig etter hvilen og etterhvert hadde Frøya fint lite å stille opp med. Bl. a. slet de veldig med farta til unge Adrian. Ei fin oppreisning etter tapet i seriestarten og tre gode poeng å ta med seg.

Trener Ketil Stellanders stjernebørs:

¤¤¤ Kristoffer Sollien-Klo

¤¤ William Knutsen

¤ Adrian Acosta

De andre resultatene denne runden: Nidaros - Trond 2-3, Flatås - Charlottenlund 2 5-4, Buvik - Svorkmo 3-2, KIL/Hemne 2 - Rindal 3-2. Trond er eneste lag med full pott etter to kamper og Charlottenlund 2 er eneste lag uten poeng. Vår neste kamp er borte mot KIL/Hemne 2 f.k. torsdag 3. mai kl. 20:00.

På bildet over ser vi Rune sette 4-1, mens på bildet under ser vi Adrians skåring til 2-1.