7-0 (79): Sara Rønningen

8-0 (85): Eirin Lefstad

9-0 (87): Eirin Lefstad

Tropp: Linda Stenvik, Liss Dragseth, Nora Lund, Eirin Lefstad, Sara Rønningen, Ingrid Stuen, Hedda Bergan, Karoline Bæk Haugen, Hanne Fugelsøy, Giselle Uwingabire, Jenny Johnsen, Maria Monsen, Sunniva Haugbjørg, Eli Tretøy.

3. april er var en rekordtidlig seriestart til breddefotball å være, og det virka også som det var for tidlig for den oppsatte dommeren, som glimra med sitt fravær. Gode råd var dyre og vår egen Eirik Bratland, keepertrener, måtte steppe inn med fløyta på kort varsel. Gimses lagledere ga tommel opp for løsninga da begge lag var motivert og innstilt på å spille.

Det var faktisk gjestene fra Gimse som åpna best og som hadde den spillemessige kommandoen de første drøye ti minuttene, noe som kulminerte med en meget stor sjanse i det 11. minutt da en rødkledd kom alene med keeper Linda Stenvik og skuddet strøk lengste stolpe. Våre jenter kom til hektene og bare en feberredning på strek av gjestenes keeper hindra 1-0 etter ei hedding på en kårner da drøye kvarteret var spilt. Fem min. senere traff vi tverra og innimellom hadde også Gimse 2 sine sjanser. Men bakerst stod Linda som en levende vegg og tok det som kom.

31 min. var spilt da første skåringa kom, signert Ingrid Stuen etter ei glimrende kontring regissert av Hanne Fugelsøy. Tre min. før pause dobla Ingrid da hun avanserte og skjøt midt i mål fra ca. 20 meter.  I denne perioden, fram til vi gikk opp til 5-0 etter 70 var Gimse 2 fullt på høyde og var gode til å spille seg til sjanser. Men Linda stod som sagt glimrende, og hadde bl. a. en utrolig redning da ballen var på vei inn i nettet, men hun klarte på mirakuløst vis å forflytte seg slik at hun kom i veien for ballen på streken. I denne perioden kunne Gimse 2 med normal uttelling faktisk vært i føringen. Ja, på 5-0 utbrøt lagleder Stian Heggelund Bakken: "Det kunne like gjerne stått 5-5!" Det forteller alt om hvor prikkfritt Linda stod i går kveld. Og sjøl om vi begynte å dra ifra utover i 2. omgang skal Gimsejentene ha ros for at de aldri ga opp og for at de hele tida forsøkte å spille fin fotball og produsere sjanser.

Men som sagt, våre jenter sa etterhvert takk for følget. Fire min. ut 2. omgang omsatte Karoline et innlegg signert Sara fra høyre i tellende resultat. Linda fortsatte storspillet mellom stengene før Eirin satte kveldens fjerde med en markkryper fra like utafor 16 etter 58. Når så Sara skåra etter 70 med et skudd innmed nærmeste stolpe var det bare snakk om hvor stor seieren skulle bli. Eirin kom inn i 16 på venstre og skjøt i nærmeste etter 75, Sara snappa ballen fra forsvaret og skjøt i lengste fire min. senere, før Eirin avslutta med nettkjenning på retur etter eget stolpetreff og et skudd i nettaket til 9-0.

En solid gjennomført kamp av hele gjengen. Trener Monika Lund la vekt på at dette var en lagseier sjøl om vi hadde en 4-målsskårer, to 2-målskårere og en solid keeper som tok alt gjestene kom med. Trenerens stjerner ble fordelt slik:

¤¤¤ Linda Stenvik

¤¤ Hedda Bergan

¤ Eirin Lefstad

Dette var første kampen i avdelinga. Neste utfordring for 2. lagsdamene er borte mot Leik f.k. torsdag 12. april, mens neste hjemmekamp er torsdag 19. april kl. 20:00 mot Hitra. Tre kamper der altså før 2. divisjonslaget starter opp den 21. april med hjemmekamp mot Molde.

På bildet er 2-målsskårer Sara Rønningen i aksjon. Album fra kampen kommer på vår Facebookside.